Róth Kálmán ifista korú csapata a felnőtt kosztályban indult, itt mérte össze tudását. „Hat NBI/B-s csapat indult, ebből kettő a keleti csoportból, négy – köztük mi – a nyugatiból. A csoportmérkőzéseken a Mosonmagyaróvárral és a budapesti Szent István SE-vel kerültünk össze. A Móvártól hat gólos vereséget szenvedtünk, A Kovacsicz Mónikával, Szamoránszky Anikóval és Tápai Szabinával a soraiban felálló Szent Istvánt azonban 3 góllal magunk mögé utasítottuk. Ezt követően a harmadik helyért a pénzügyőr SE csapatával játszottunk, mely köztudottan a Ferencváros fiókegyüttese, megnyertük ez az összecsapást 27-22-re, így fiataljainktól szép eredménynek számító harmadikok lettünk.
A rendkívül színvonalas tornán nagyon jó mérkőzést játszottunk erős ellenfelek ellen, ez mindenképpen segítette felkészülésünket a héten már ránk váró bajnoki feladatokra." 

FELNŐTT eredmények
1. Mosonmagyaróvár
2. SZKKA
3. ETO KC

Ruskó Katalin (U11): "Nagyon elégedett vagyok a hétvégén látottakkal. Játékunkat a fegyelmezett védekezés és abból a gyors labdafelhozatal jellemezte a mérkőzések során. A jó védekezéshez párosult egy kiváló kapusteljesítmény Szajkó Fanni személyében, akit a torna legjobb kapusának választottak! Így magabiztosan nyertünk az U11-es korosztályban! Gratulálok a csapatnak!"

Csapat : Szajkó Fanni , Rugli Liza , Pádár Laura , Granáth Dorka, Németh Petra , Rédecsi Polett , Kiss Diána , Németh Eszter , Tallós
Csillag , Varga Dalma, Horváth Lili, Ráth Borbála , Virágh Vanessza, Varga Janka, Somogyi Rebeka , Borbély Petra

U11 eredmények:
1. ETO KC
2.SZKKA
3. Bajnok DSE
A legjobb kapus: Szajkó Fanni lett

Fekete Kitti (U10): "A két napos tornán nagy arányú győzelmeket aratva, veretlenül szereztünk aranyérmet. A legjobb játékos Czébán Stella lett."

Csapat: Czébán Lili, Vulcz Vanessza, Császár Panna, Nagy Noémi, Vajda Luca, Mészáros Anna, Falusi Luca, Czébán Stella, Barti Alexa, Takács Panna, Gyurasits Emese, Nagy Abigél

U10 eredmény
1. ETO KC
2. SZKKA
3. HétFő KC