A Győri Audi ETO KC Szlovéniába utazott az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája versenysorozat középdöntőjének 3. fordulójában. A vendég együttes Bódi nélkül állt ki a Krim Mercator ellen, a szélső betegség miatt nem tudta vállalni a játékot. A találkozón fegyelmezett, kemény védekezéssel, eredményes, türelmes támadójátékkal, remek kapusteljesítménnyel fokozatosan növelte előnyét Ambros Martin csapata – tizenegy gólos győzelemmel térhetnek haza.
Végeredmény: 21-32

1. félidő
Sajnos Bódi Bernadett nélkül lépett pályára a Győri Audi ETO KC együttese, mert válogatott jobbszélsője a mérkőzés napján belázasodott. Ambros Martin vezetőedző az alábbi kezdősorral nyitotta a mérkőzést: Görbicz, Broch, Knedlikova, Oftedal, Tomori, Groot, a kapuban pedig Kiss. Groot két találatával kezdődött a találkozó. Tomori góljára a mérkőzés 7. percében került sor. Görbicz két góllal, majd Oftedal is egy bombával feliratkozott a góllövőlistára a tizedik percben (2-6). Kettős emberhátrányban folytatta a játékot a Győr a 14-15. percben – Knedlikova és Groot kényszerült a kispadra – , amit 0-0-ra hoztak le Oftedalék. A Borch által kiharcolt büntetőt Görbicz értékesítette (3-7). Szép átlövésgólt szerzett Hansen a 20. percben, majd a másik oldalon Tomorit ültették le két percre a játékvezetők, amit a szlovénok meg is büntettek két találattal (6-8). Puhalák a balszélen bemutatkozott egy hosszúba juttatott labdával a félidő vége előtt hét perccel, majd Tomori is megszerezte második gólját. Benko góljával feljöttek a hazaiak két gólra, de Tomori itt, Omoregie meg ott nem engedett, aztan Broch folytatja a sormintat egy kipattanóval (9-12). A 26. percben hetesből szépítettek a szlovénok (10-12). Tomori és Görbicz negyedik, majd Knedlikova első találatával alakult ki a háromgólos előny az első játékrész végére (12-15).
Félidei eredmény: 12-15

2. félidő
A második játékrészt is a zöld-fehérek kezdték eredményesen Knedlikovának és Oftedalnak köszönhetően, ezzel először volt ötgólos különbség a mérkőzésen a két együttes között. Hétméteressel szépítettek a szlovénok az ötödik percben, amit Tomori bosszult meg egy talpról elengedett bombával a hetedik percben, majd Oftedal is villant zsinórban kétszer (13-20). Grimsbö védéseinek is köszönhetően 5-1-es szériával kezdte a második félidőt a Győr. Groot betörése által nyolcra nőtt a különbség a 10. perc közepén (13-21). A szlovénok a 11. percben lőttek második góljukat. Knedlikova egymást követően két alkalommal talált a hálóba (14-23). A találkozó utolsó negyedében Broch, Görbicz, Tomori, Puhalák góljaival tízre nőtt a különbség, amit a győri szurkolói közösség rászámolással hálált meg. A vége előtt nyolc perccel a fiatalok is bizalmat kaptak, Fodor, Pál, Afentaler a pályán. Fodor rögtön be is mutatkozott balszélen. Grimsbö bravúrokat mutatott be kapuja előtt nem engedve a szlovénok felzárkózását. Fodor mentette és érvényesítette Pál kipattanóját a 25. percben (17-29). Hatperces gólcsendet követően lőttek gólt a szlovénok, amire azonnal válaszolt az újonc Afentaler megszerezve ezzel a harmincadik zöld-fehér gólt. Pál is betalált a kapuba (19-31), ezzel már tizenegy volt a különbség a két csapat között. Emberhátrányban fejezte be a mérkőzést az Audi ETO Tomori kiállítása miatt, de mindez nem hátráltatta Puhalákot a gólgyártásban. Az utolsó szó a szlovénoké volt a meccsen, de a nagy különbségű győzelmen ez mit sem változatott a Győr szempontjából. Végeredmény: 21-32


Ambros Martin:
 „Fantasztikus érzés volt a mai mérkőzés minden perce. Mindig azt mondom, hogy annak ellenére, hogy vannak sérültjeink, a csapatszellem fantasztikus. Már az első félidőben sem volt könnyű, annak ellenére, hogy támadásban és védekezésben is jól teljesítettünk, az eredmény mindig szoros volt. Nagyon elégedettek lehetünk a mai eredménnyel, kemény ellenféllel találtuk magunkat szembe, de sikerült bizonyítanunk.”

Fodor Csenge: „Sajnálatos, hogy hiányoznak alapembereink, de ez sem törte meg a csapat lelkesedését és lendületét. Felkészültünk a Krim csapatából, s ehhez hozzájött még a remek kapusteljesítmény és a támadásaink hatékonysága. Ezzel a győzelemmel kívánunk jobbulást csapattársunknak, Bódi Bernadettnek.”