Ismét hosszú útra indul a Győri Audi ETO KC együttese a hét közepén, a K&H női kézilabda liga 17. fordulójában a DVSC-TVP otthonában lépnek pályára a győri lányok.
A bajnoki találkozó 2018. február 14-én (szerdán) 18 órakor a Debreceni Főnix Csarnokban veszi kezdetét.  

A hétvégi magabiztos BL-középdöntős győzelmet követően – a zöld-fehérek tizenegygólos különbséggel (RK Krim Mercator Ljubljana-Győri Audi ETO KC: 21-32) nyertek a Ljubljana otthonában – a magyar bajnokságban folytatja szereplését a zöld-fehér együttes.
„Nagyon boldogok vagyunk, hogy tudtunk nyerni a sok sérült ellenére is, igyekeztünk mindent kihozni magunkból. – nyilatkozta Puhalák Szidónia, a győri balszélső a hétvégi mérkőzés kapcsán. A szlovéniai kitérő után igaz, az országhatárokon belül marad a csapat, azonban Debrecenbe is hosszú út vezet. – Kemény meccsre készülünk, főleg, hogy gyors egymásutánban ismét mi utazunk, de próbáljuk felvenni a versenyt és nyerni szeretnénk.”

A K&H női kézilabda liga 17. fordulójában esedékes DVSC-TVP – Győri Audi ETO KCmérkőzésre 2018. február 14-én (szerdán) 18 órai kezdettel a Debreceni Főnix Csarnokban, a Hantos Dorina – Rózsahegyi Brigitta játékvezető-páros vezényletével kerül sor.

A találkozó ideje alatt az események alakulásáról az MKSZ honlapján írásos tudósítás formájában tájékozódhatnak.
Hajrá ETO! Hajrá Győr!

Puhalák Szidóniával készült beharangozó videót itt találják: