A Magyar Kézilabda Szövetség szervezésében 2018. március 31. és 2018. április 1. között a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőre minden jegy elkelt. A teltházas esemény zavartalan lebonyolítása érdekében néhány fontos biztonsági és beléptetési szabályra szeretnénk felhívni a szurkolók figyelmét!

Belépés az Arénába
A Győri Audi ETO KC szurkolói számára az Ifjúság útja felől, az Északi kapun át zajlik a beléptetés. A gyors és biztonságos bejutás érdekében érkezzenek időben a helyszínre és tartsák be a belépési szabályokat!


Kapunyitás
2018. március 31., szombat: 
11:00 kapunyitás
13:00 FTC-Rail Cargo Hungaria–Győri Audi ETO KC
15:15 Siófok KC–Érd

2018. április 1., vasárnap: 
12:00 kapunyitás
14:00 bronzmérkőzés
16:30 döntő


Pálya és csarnok rendszabályok

Közlekedési információk
ITT

Készpénzmentes aréna
Felhívjuk valamennyi szurkoló figyelmét, hogy a Papp László Budapest Sportaréna parkolói és büféi 2018. január 1-je óta készpénzmentesek, a büfékben kizárólag bankkártyával lehet fizetni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy parkolójegyüket előre megvásárolhatják a BudapestAréna Mobilalkalmazáson (ArenApp, Budapestarena) keresztül! Tekintettel arra, hogy a parkolóház kapacitása véges, kizárólag az előre megváltott jegy garantálja az érkező vendégek számára, hogy lesz parkolóhelyük. A már megváltott parkolójegy esetén nincs helyszíni díjfizetés, csak jegyérvényesítés; így látogatóink kényelmesebben tudják parkolóhelyüket elfoglalni.

Készpénzt kizárólag az Aréna ruhatáraiban fogadnak el.