Elérkezett a Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének hétvégéje, s már az első játéknapon igazi rangadó veszi kezdetét a Papp László Budapest Sportarénában. Március 31-én (szombaton) 13 órai kezdettel a Győri Audi ETO KC az FTC-Rail Cargo Hungaria együttese ellen lép pályára és küzd meg a döntőbe jutásért.

Izgalmas és eseményekkel teli húsvéti hétvége elébe néz minden kézilabda rajongó, ugyanis a magyar női kupasorozat a végállomásához érkezik. A még versenyben lévő négy csapat – ÉRD, FTC, Siófok és Győr – szombaton az elődöntőkben küzd meg egymással, a párosítások győztesei április 1-jén az aranyéremért, míg az elődöntőből vereséggel távozó két csapat a bronzéremért harcolhat tovább.  

A hétvégi megmérettetések előtt a zöld-fehérek edzésén jártunk, ahol Kiss Éva, Jana Knedlikova és Pál Tamara számolt be a hétvégével kapcsolatos várakozásairól:
 

 

A hétvége menetrendje:

2018. március 31., szombat: 
11:00 kapunyitás
13:00 FTC-Rail Cargo Hungaria–Győri Audi ETO KC
15:15 Siófok KC–Érd

2018. április 1., vasárnap: 
12:00 kapunyitás
14:00 bronzmérkőzés
16:30 döntő

Az eseménnyel kapcsolatos további fontos információkat korábbi cikkünkben találnak!

A Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa négyes döntő teltház előtt kerül megrendezésre – szurkoljunk a helyszínen és a TV képernyők előtt a győri lányok sikeres szerepléséért!