A BL-csoportkör győzteseként továbbjutó Győri Audi ETO KC a montenegrói Buducnost Podgoricával találkozik a nemzetközi élvonal legjobb nyolc csapata között. A zöld-fehérek idegenben kezdik meg a versenysorozat oda-visszavágós szakaszát, 2018. április 7-én (szombaton) 19 órakor lépnek pályára a Morača-ban. A mérkőzés alakulását a Sport1-en élőben nyomon követhetik!

A kétszeres (2011/2012, 2014/2015) BL-győztes montenegrói együttes az elmúlt két szezonban egészen a TIPPMIX EHF FINAL4-ig menetelt, azonban a dobogóról lecsúszva be kellett érniük a negyedik hellyel. A 2016/2017-es szezon végén olyan nagy nevek, mint Christina Neagu, Dragana Cvijic vagy épp Katarina Bulatovic távozott a csapatból, helyüket fiatal tehetségek vették át, akik mindenre elszántan igyekeznek elődeik nyomdokába lépni.

A Buducnost Podgorica csapata a középdöntős összecsapások végeztével csoportja negyedik helyén jutott tovább a legjobb nyolc közé, s a versenysorozat lebonyolítási szabályai alapján a BL-címvédő Győri Audi ETO KC-t kapta ellenfeléül a negyeddöntőben.

A izgalmasnak ígérkező találkozó előtti utolsó edzésen Ambros Martín vezetőedzőt, valamint Yvette Brochot és Eduarda Amorimot faggattuk várakozásaikról.

A Buducnost Podgorica – Győri Audi ETO KC BL-negyeddöntős mérkőzésre 2018. április 7-én (szombaton) 19 órakor, a lengyel Leszczynski-Piechota játékvezető-páros vezényletével kerül sor – kövessék élőben az eseményeket a Sport1-en!

Szurkoljunk a győri lányok sikeres szerepléséért!

 

Hajrá ETO! Hajrá Győr!