Fontos állomáshoz érkezett az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája versenysorozat, ugyanis április első két hétvégéjén a legjobb nyolc csapat a szezon csúcseseményén való részvételért, a WOMEN’S EHF FINAL4-ba jutásért küzd! A győriek a Buducnost Podgorica együttesét kapták ellenfelüknek a negyeddöntőben, s Görbiczéknek elsőként idegenben kellett bizonyítaniuk. Kapusaink parádés hárításai nagyban segítették a játékot, s a háromgólos félidei előnyt végül hatra növelték a győri lányok és fontos győzelemmel térhettek haza.
Végeredmény: 20-26

A sérülésektől nem kímélt Győri Audi ETO KC együttese a szezon legfontosabb periódusához közeledve nincs könnyű helyzetben, ugyanis Nora Mörk és Tomori Zsuzsanna kiválását követően rövid időre nélkülözniük kell újabb két kulcsjátékosukat, Stine Oftedalt és Nycke Grootot.
A norvég irányító még március 25-én válogatott mérkőzésen egy beugrásos lövést követően rosszul ért talajt, melynek következtében bokasérülést szenvedett – állapota szépen javul, gyógyulása azonban még nem teljes, a klub ezért úgy döntött, nem kockáztat, a Buducnost Podgorica elleni idegenbeli találkozót még kihagyja a játékos. Újabb fájó pont, hogy holland klub- és poszttársa, Nycke Groot a BL-negyeddöntő első fordulója előtti utolsó hazai edzésen egy rossz mozdulatot követően combizomsérülést szenvedett, melynek gyógyulási ideje pár hetet igénybe vesz, így a rövid kényszerpihenő miatt ő sem tartott társaival Montenegróba.

1.félidő
A zöld-fehérek a Puhalák, Amorim, Görbicz, Althaus, Gonzalez és Bódi felállásban kezdték a találkozót, a kapuban Kiss.
Gonzalez találatával és Kiss ziccer-védésével indult a mérkőzés, a montenegrói válasz egészen a hetedik percig váratott magára – addig a lelkes győri szurkolók újabb Gonzalez és Görbicz-gólt, valamint Kiss-hárítást ünnepelhettek (1-3). Amorim is bemutatkozott, majd zsinórban három hazai találattal egyenlített a Buducnost a 11. percben (4-4). Görbicz után Raicevic is hetest lőhetett, majd második büntetőjét már a győri csapatkapitány is értékesítette. Broch remekül fordult le emberéről és megszerezte első gólját a mérkőzésen (5-6). Amorim betörésből duplázott, Görbicz pedig büntetőből növelte tovább a győri előnyt bő tíz perccel a félidei szünet előtt (5-9). A 22. percben már öt volt közte, Görbicz keze nem remegett meg az újabb hétméteresnél sem. Emberhátrányban folytathatták a montenegróiak Fodor elleni szabálytalanság miatt, majd a fiatal szélsőt is két perces kiállítással büntették a játékvezetők. A folytatásban Görbicz ismét könyörtelenül belőtte büntetőjét (5-11).  Raicevic egymás után kétszer hétméteresből szépített, ezt követően lerohanásból háromra faragták a hátrányt. Knedlikova szélről bombázott az ellenfél kapujába, majd Puhalák kétperces kiállítását követően Raicevic ismét büntetőt értékesített. Egy perccel a félidő vége előtt Ambros Martín időt kért – több találat azonban már nem született, így háromgólos előnnyel vonulhattak a győriek a szünetre.
Félidei eredmény: 9-12

2.félidő
Emberhátrányban kezdték a zöld-fehérek a második 30 percet, a montenegróiak rést találtak a védelmen és büntetőből Raicevic tovább növelte góljainak számát (10-12). Gonzalez a 35. percben átlövésből volt eredményes, Kiss pedig sorjában parádés védéseket mutatott be a győri kapuban. Görbicz tíz méterről megmutatta, mi is az az átlövés-bombagól, ezzel négyre növelte csapata előnyét. Raicevic büntetőből, Bódi befutásból majd ziccerből is betalált (11-16) – a Buducnost időt kért. Puhalák újabb kétperces kiállítást kapott, a montenegróiak javára megítélt büntetőt Grimsbö hárítani tudta, majd oda-vissza újabb gyors gólok szemtanúi lehettünk (12-17). Amorim keze is remekül sült, talpról ellőtt bombájának köszönhetően hatra nőtt a győriek előnye a 45. percbe lépve. Brnovic kiállításával emberelőnyben játszhattunk – Konatar, majd Amorim-dupla, Jaukovic és Premovic góljai után 15-20 állt az eredményjelzőn tíz perccel a vége előtt. Görbicz megingathatatlan magabiztossággal állt oda a csapata javára megítélt hétmétereshez, Batinovic megtáncoltatása után be is lőtte a montenegrói hálóba. Öt és fél perccel a lefújás előtt Ambros Martín időt kért – Amorim remek passzából Althaus lőtte ki a felsőt (17-22). Raicevic büntetőből, Broch beállóból talált be, majd Pletikosic, Amorim és Pavicevic következett (20-24). Althaus összeszedte Hansen lövésének kipattanóját – másfél perccel a találkozó vége előtt ötgólos előny a zöld-fehéreknél, Dragan Adzic magához hívta tanítványait. Jutott még a végére is Kiss-védésekből, Broch büntetőt harcolt ki, amit Görbicz hideg fejjel értékesített. Althaus még begyűjtött egy kétperces kiállítást, Raicevic büntetőjét Grimsbö védte, ezzel kialakult a 20-26-os végeredmény.
Szép munka volt csajok!
Végeredmény: 20-26

Ambros Martín:
„ Először is úgy gondolom, gratulálnunk kell a Buducnostnak nem csak a mai mérkőzés, hanem az egész szezon miatt. Nagyon nem volt könnyű ma itt pályára lépni, hiszen tudtuk, hogy a Vardar, Ferencváros és Metz ellen remek teljesítményt nyújtottak, sok problémát okoztak korábbi ellenfeleiknek. Az egész mérkőzés alatt kontroll alatt tudtuk tartani a helyzeteket, amikor kicsit alábbhagyott a figyelmünk, máris felzárkóztak. A Buducnost egy igazi harcos csapat, annak ellenére is, hogy jórészt fiatalokból áll – készülünk és komolyan vesszük a jövő hétvégi visszavágót ellenük.”​