A 2017/2018-as magyar bajnoki szezon vége gyors léptekkel közeledik, izgalmakat azonban még bőven tartogat a hátralévő két mérkőzés… A bajnoki cím sorsa egészen az utolsó forduló végéig nyitott kérdés marad, a tabella élén szereplő két csapat, a Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungaria együttese között dől majd el a versenysorozatban szerzett össz-gólkülönbségnek köszönhetően. A Rába-parti együttes május 23-án szezonzáró szurkolói ankétra és közös szurkolásra invitálja a klub szimpatizánsait a Békéscsaba elleni hazai mérkőzésre – együtt képesek vagyunk a címvédésre, töltsük meg az arénát!

A Győri Audi ETO KC együttese izgalmakban bővelkedő idény végéhez közeledik, a kitűzött célok közül azonban még egy beteljesítésre vár – Ambros Martín tanítványai április végén visszahódították a Magyar Kupát, a május közepén Budapesten megrendezésre kerülő WOMEN’S EHF FINAL4-ban fantasztikus teljesítménynek és példaértékű csapatmunkának köszönhetően pedig ismét felülhettek az európai kézilabdázás trónjára, mely egyben a klub történetének negyedik BL-győzelmét is jelenti.

A magyar bajnok kilétéről kiélezett végjáték dönt majd a közeljövőben a két trónkövetelő, a Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungaria között, ugyanis a K&H női kézilabda liga versenyrendszerének szabályai értelmében – feltéve persze, hogy mindkét, a bajnoki tabella élén álló együttes ugyanannyi pontot szerez a bajnokság hátralévő mérkőzésein – az össz-gólkülönbség alapján dől el a bajnoki cím sorsa.

Szezonzáró bajnoki forduló szurkolói összejövetellel
A győri lányok május 20-án (vasárnap) Budaörsön, május 23-án (szerdán) hazai pályán a Békéscsaba együttese ellen lépnek pályára.  Az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő utolsó forduló szezonzáró szurkolói összejövetellel egybekötött esemény lesz, melynek alkalmával szeretnénk köszönetet mondani szurkolóink egész szezonon átívelő példaértékű elkötelezettségéért, mely nagyban hozzájárult a nehézségek áthidalásához és a közös sikerek eléréséhez – és természetesen a véghajrában is számítunk a támogatásotokra!

Jegyvásárlás a Békéscsaba elleni találkozóra
A 2018. május 23-án (szerdán) 18 órai kezdettel megrendezésre kerülő Győri Audi ETO KC – Békéscsabai ENKSE bajnoki mérkőzésre még kaphatók jegyek, ne hagyják az utolsó pillanatra, hogy megvásárolják belépőjüket online a jegymester.hu-n, személyesen pedig a belvárosi Látogatóközpontban!
Jegyértékesítéssel kapcsolatban bővebb információ ITT!

A szurkolói ankét programjáról röviden
A mérkőzést követő éremátadó ceremónia után, míg a csapat a kötelezettségeinek (sajtótájékoztató) tesz eleget, a klub a kerengőben található büfékben hűsítő sörrel, a főbejáratnál pedig egy tál gulyással vendégeli meg szurkolóit.
Ezt követően az arénában a szurkolói szektorok előtti területen fogadja a csapat és a szakmai stáb az érdeklődőket, akik a közös fotók és aláírások begyűjtése mellett itt búcsúzhatnak a távozó játékosoktól és a leköszönő spanyol trénertől, Ambros Martíntól is.

A pálya felett található kivetítőn mindeközben a szezon legszebb pillanatait elevenítjük fel, a mérkőzés előtt és után pedig lehetőségük nyílik, hogy a kerengőben található vitrin előtt elkészítsék közös fotóikat a frissen elnyert BL-trófeával!

Várunk minden érdeklődőt, szurkoljunk minél többen a helyszínen a győri lányoknak, hogy újabb szép eredménnyel gyarapodjanak a 2017/2018-as szezon sportsikerei!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!