A szezon végéhez közeledve az energiaraktárak már lassan kifogyóban vannak, azonban a negyedik BL-cím megszerzése hatalmas plusz motivációt adott a Győri Audi ETO KC játékosainak, hogy a magyar bajnokságból hátralévő két fordulóban kihozzák magukból a maximumot és teljesítsék kitűzött céljukat, megvédjék bajnoki címüket. A zöld-fehérek a K&H női kézilabda liga utolsó előtti fordulójában, 2018. május 20-án (vasárnap) 17.15-kor Budaörsön lépnek pályára – kövessék élőben az eseményeket az M4 Sporton!

A Győri Audi ETO KC együttese szinte álomba illő, fantasztikus hétvégét tudhat maga mögött, melynek eredményeképp a klub negyedik alkalommal is felért a dobogó legfelső fokára a nemzetközi kupaporondon, a Bajnokok Ligájában. A 2017/2018-as szezon azonban még korántsem ért véget, sőt, folytatódik a versenyfutás a minél nagyobb arányú győzelmek megszerzéséért a magyar bajnokságból hátralévő két találkozón, hiszen a Magyar Kupa és a BL-trófea mellett a magyar bajnoki cím is elérhető közelségben van a Rába-parti zöld-fehérek számára, akik mindent meg fognak tenni a triplázás érdekében.

A közelgő találkozó előtt a győriek másodedzőjét, Danyi Gábort kérdeztük várakozásairól, aki elmondta, a csapat remekül megoldotta a szezon során felmerülő kihívásokat, így nem is lehet kérdés, hogy az utolsó pillanatig minden erejüket mozgósítva küzdeni fognak, hogy a 2017/2018-as szezonban a magyar bajnoki címmel együtt teljes legyen a „gyűjtemény”.
 

Az interjú végén említésre kerül, hogy a napokban a tréner kollégájával, Hlavaty Tamással – a csapat jelenlegi videóelemzőjével – együtt átvehette a legmagasabb edzői képesítést jelentő bizonyítványt, EHF-mesteredzővé váltak. A Győri Audi ETO KC nevében ezúton is gratulálunk és további sportsikereket kívánunk!

A Budaörs KSN KFT – Győri Audi ETO KC mérkőzésre 2018. május 20-án (vasárnap) 17.15-ös kezdettel a Budaörsi Városi Uszoda és Sportcsarnokban, a Bócz László – Wiedemann Viktor játékvezető-páros vezényletével kerül sor.
A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Hajrá ETO! Hajrá Győr!