Klubunk, a Győri Audi ETO KC és az orvosi műszerek, regenerációs, rehabilitációs eszközök gyártása, ill. forgalmazása terén közel két évtizedes tapasztalattal és szaktudással rendelkező Endo Plus Service Kft. között fennálló partneri kapcsolat újabb szintre lépett. A 2018/2019-es szezontól ugyanis minden igényt kielégítő modern eszközpark szolgálja utánpótlás bázisunk fiatal tehetségeinek mindennapi felkészülését.

Egyesületünk hosszú távú célkitűzései között szerepel, hogy már utánpótlás korban megismertesse a felnövekvő generációkkal a prevenció, regeneráció és rehabilitáció fontosságát. Az ezen ismeretek birtokában kialakuló profi sportolói felfogás nagymértékben hozzájárulnak a sérülések megelőzéséhez és az egészséges élsportolói életmód követéséhez. Mindezek tudatában, az élsport által diktált hatalmas iram és a rendszeres magas szintű terhelés kívánalmaihoz alkalmazkodva tovább bővítettük együttműködésünket a regeneráció és rehabilitáció területén kiemelkedő szaktudással rendelkező céggel, az Endo Plus Service Kft.-vel. Az Audi Aréna Győrben kialakított gépparkunk olyan modern eszközökkel bővült, mint például a fájdalomcsillapító és immunerősítő hatással rendelkező hidegkamra, melynek pozitív hatását több évtizedes kutatások támasztják alá, vagy épp a lökéshullám- és elektroterápia. Továbbá ultrahang diagnosztikai eszköz is rendelkezésre áll játékosaink számára, melyeket a megfelelő szakértelemmel felvértezett masszőreink és fizioterapeutáink alkalmaznak rajtuk.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy együttműködhetünk hazánk legsikeresebb utánpótlás bázisával, a Győri Audi ETO KC-val. Igyekszünk szaktudásunk legjavát alkalmazva szolgálni az egyesület aprajának és nagyjának mindennapi szükségleteit, s már egész kicsi korban felhívni a figyelmet a regeneráció és rehabilitáció fontosságára, mely egész sportolói pályafutásukra hatással lesz. Cégünk több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az egészséges életmód, regeneráció és rehabilitáció területén – bízunk benne, hogy módszereinkkel hozzájárulhatunk a zöld-fehér együttes jövőbeni sportsikereihez.” – mondta el Wieszt Attila, az Endo Plus Service Kft. ügyvezető igazgatója.

Dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke régóta napirenden tartotta és a klub egyik legfontosabb hosszú távú küldetésének tekinti a megfelelő regenerációhoz és rehabilitációhoz szükséges feltételek megteremtését. „Nem lehet elég korán kezdeni az ismerkedést az élsporthoz szorosan kötődő egészségmegőrző és prevenciós szakterülettel, ezért különösen nagy öröm számunkra, hogy az Endo Plus Service Kft.-ben partnerre találtunk vállalkozásunkban és egy ilyen nagy horderejű beruházást sikerült megvalósítanunk. Játékosaink minden korosztályban az egész szezonon át edzésről edzésre, mérkőzésről mérkőzésre extra terhelésnek vannak kitéve, épp ezért fontosnak tartjuk, hogy már egészen fiatal kortól kezdve tudatosan alkalmazzák újonnan kialakított gépparkunk adta lehetőségeket, mely megfelel a kor kihívásainak és a sportág követelményeinek.”– nyilatkozta a klubelnök a fejlesztések kapcsán.

Bízunk benne, hogy eredményességi mutatóink minden korosztályban remek fokmérői lesznek a beruházások nyújtotta segítségnek és sikerekben gazdag szezonokat üdvözölhetünk!