Az első gólt ugyan a vendég kiskunhalasiak szerezték, de túl sokáig nem örülhettek a vendégek, ugyanis a győriek hamar elhúztak. Nyolc-hármas győri vezetésnél alig tíz perc után Zsiga Gyula, a vendégek mestere időt kért, ami arra volt jó, hogy a különbség ne nőjön. Közben a 19. perc végén megszerezte első győri találatát az új szerzemény, Simona Spiridon – a játékengedélyt a meccs napjának délutánján érvényesítette a magyar szövetség –, aki védekezésben igazolta klasszisát, a Kiskunhalas kapuja előtt azonban elmaradtak a további találatok.
Helyette is eredményesek voltak azonban a többiek, akiket Görbicz szebbnél szebb labdákkal hozott kihagyhatatlan helyzetbe. Nem volt ritka, hogy a győri irányító saját kilencesükről indította társait, akik éltek is a kínálkozó lehetőségekkel.

A győri csapat egy félidő alatt majdnem annyi gólt lőtt, amennyit a vendégegyüttes a meccs folyamán szerzett. Hogy egyáltalán eljutott ennyi gólig Zsiga Gyula együttese, az leginkább annak volt köszönhető, hogy a második harminc percben nem pörgött annyira a hazai csapat. A vezetést nem fenyegette veszély, sőt, a különbség is lassan nőtt, de a mérkőzés ezen szakaszán az igazi parádé elmaradt. Más kérdés, hogy a zöld-fehérek nyilván már tartalékoltak vasárnapra, hiszen a hétvégén fontos BL-mérkőzés vár Görbiczékre Podgoricában.

Róth Kálmán: – Az első félidőben kézilabdáztunk, a másodikban már kevésbé.

Zsiga Gyula: – Mai teljesítményünkre nincs mentség. Amellett, hogy nekünk semmi nem jött be, a győriek is igazolták klasszisukat, s kihasználták hibáinkat.

Audi ETO - Kiskunhalas 44-24