Már javában zajlik az alapozás a 2018/2019-es szezonra csapatunk háza táján, a kemény tréningek mellett edzőmérkőzések sora szerepel az augusztusi programban. A felkészülési időszak első edzőmérkőzésén az MTK együttesét fogadják Danyi Gáborék az Audi Aréna Győrben. A 2018. augusztus 3-án (pénteken) 18 órakor kezdődő találkozó – csak úgy, mint minden edzőmeccsünk – megtekintése ingyenes. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A július végi egyhetes balatonboglári edzőtábort és a hét eleji nyitott kapus tréninget követően edzőmérkőzéssel folytatódik csapatunk felkészülési programja. Augusztus 3-án (pénteken) 18 órai kezdettel az MTK Budapest együttesét fogadják a győri lányok az Audi Aréna Győrben.

A közelgő összecsapás előtt Danyi Gábort, a Győri Audi ETO KC vezetőedzőjét kérdeztük:
„Azt gondolom, a felkészülésben ott tartunk, amit korábban elterveztünk. A lányok remekül, profi hozzáállással végzik a munkájukat. A felkészülési mérkőzések mindig a gyakorlás jegyében zajlanak és az újonnan érkező játékosok bekapcsolódását is jól szolgálják, bízom benne, hogy ezen felül viszontlátom az új dolgokat is. Nem az eredmény a fontos, de természetesen az a cél, hogy mindenki kihozza magából a maximumot.”

Az edzőmérkőzés megtekintése ingyenes!

Kapunyitás 17:00-kor

BELÉPÉS
Kérjük a látogatókat, hogy belépéshez az északi (1-es főút felőli) két oldalsó bejáratot és a déli, Shop mellett található oldalsó bejáratok valamelyikét használják.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
Szurkolóink részéről tapasztalt nagy érdeklődésre való tekintettel hivatalos YouTube csatornánkon (www.youtube.com/c/gyorietokc) online élőben közvetítjük a találkozót! A közvetítés linkjével a mérkőzést megelőzően jelentkezünk!

FIGYELEM!
Az útépítők előzetes tájékoztatása alapján a parkoló irányából az ideiglenes GYALOGOS átjárás továbbra is biztosítva lesz, így az Audi Aréna Győr gond nélkül megközelíthető.
Megértésüket köszönjük!

Várunk minden érdeklődőt a helyszínen, aki pedig otthon marad, ne maradjon le online közvetítésünkről!