Az elmúlt három hétben minden rekordot megdöntött a bérletvásárlók száma csapatunk hazai mérkőzéseire a 2018/2019-es szezonban. Szurkolóink részéről továbbá fokozott érdeklődés és igény jelentkezett a jegyértékesítés mihamarabbi kezdetét illetően is – s tekintettel arra, hogy a jelenleg számításba vehető összes mérkőzésünk időpontja hivatalossá vált –, úgy döntöttünk, 2018. augusztus 29-én (szerdán) megkezdjük a hazai bajnoki és BL-mérkőzéseinkre vonatkozó belépők árusítását, változatlan áron!

A bérletmegújítási időszakot követően 2018. augusztus 21-én vette kezdetét csapatunk 2018/2019-es szezonban megrendezésre kerülő hazai mérkőzéseire érvényes új bérletek értékesítése, melynek sikeressége minden előzetes várakozásunkat felülmúlt!

A klubunk iránt elkötelezett szurkolók és érdeklődők részéről tapasztalt nagy érdeklődésnek és igénynek eleget téve, a korábban kihirdetett időpontnál – első hazai bajnoki mérkőzés – hamarabb, már 2018. augusztus 29-én (szerdán) megkezdjük a hazai rendezésű bajnoki és BL mérkőzésekre érvényes, a tavalyi idényhez képest változatlan áron történő jegyek értékesítését.

Jegyvásárlásra személyesen a győri Látogatóközpontban – továbbá mérkőzésnapokon kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában is –, online pedig a www.jegymester.hu felületén van lehetőség.

Bérletvásárlásra az Alba Fehérvár KC együttese elleni első hazai bajnoki mérkőzésünk időpontjáig, azaz 2018. szeptember 1-jéig (szombat) van lehetőség.

További hasznos információért keressék weboldalunk JEGYINFÓ felületét!