Rendhagyó sorozatot indítunk honlapunkon. Szeretnénk bemutatni a Győri Audi ETO KC azon támogatóit, akik évről évre a csapat mellett állnak és támogatásukkal elősegítik a legmagasabb célok elérését. Szponzorainkat bemutató sorozatunkat csapatunk egyik legrégebbi támogatójával, az OTP Bank Nyrt-vel kezdjük, akik sokadik alkalommal újították meg szerződésüket klubunkkal.

Évtizedes múltra tekint vissza az OTP Bank és a győri női kézilabda csapat együttműködése. Magyarország legnagyobb pénzintézete számára nem volt kérdés az együttműködés folytatása a Győri Audi ETO KC-val a 2018/19-es szezon során sem.

„A Győri ETO az utóbbi évek egyik legsikeresebb magyar női klubcsapata, mind a hazai bajnokságot, mind a nemzetközi szereplést tekintve. Büszkék vagyunk, hogy Európa legjobb csapatának sikereihez támogatásunkkal mi is hozzájárulhattunk. Támogatásink értékvezéreltek, fontos számunkra az értékteremteremtés és a közösségépítés. A kézilabda Magyarország egyik legnépszerűbb sportága, köszönhetően a férfi élvonalbeli és Győri Audi ETO kiváló sportolóinak és persze a lelkes szurkolóknak.” -nyilatkozta az együttműködésről Németh József, az OTP Bank ügyvezető igazgatója. 

Az ügyvezető igazgató elmondta, hogy az OTP Bank és a Győri Audi ETO KC közötti sikeres együttműködés és a szerződés megújításának záloga az az értékes munka, amely Győrben zajlik. „Az OTP Bank fejlődését a lendületesség jellemzi, ami a sport világában is nélkülözhetetlen érték az eredményességhez. Az évek óta tartó töretlen sikerekhez, kiemelkedő eredményhez a remek csapat mellett a klubvezetés, az edzők és stáb áldozatos, precíz munkája is kellett.”

Németh József ha munkája engedi a helyszínen szurkol a zöld-fehér lányok sikeréért, és elárulta melyik mérkőzés tette rá a legnagyobb benyomást a tavalyi szezon során. „Szerencsére sikerült eljutnom a magyar bajnokság záróeseményére, a Győri Audi ETO KC – Békéscsaba mérkőzésre. Az utolsó pillanatig izgalmas meccs mellett a hazai szurkolók teremtette hangulatra a mai napig szívesen emlékezem vissza.”

A tradicionális partnernek számító OTP Bank támogatása sokat jelent a csapatnak is. „Magyarország legnagyobb pénzintézetét támogatóink között tudni nagy megtiszteltetés és felelősség is egyben.” kezdi dr. Bartha Csaba elnök. „Az OTP Bank fontos támogatónk, megtiszteltetés, hogy folytatódhat velük az együttműködés. Egy olyan támogatóval sikerült szerződést hosszabbítani, akik csak sikeres helyeket szponzorálnak és magas elvárásaik is vannak felénk minden téren. Igyekszünk ezeknek megfelelni nem csak a mérkőzéseken, hanem a hétköznapokon is.”

Klubunk ezúton köszöni az OTP Bank Nyrt. eddigi támogatását, és köszöntjük az 2018/19-es szezon támogatói között.