A hagyományokhoz hűen évadnyitó szurkolói rendezvényre invitáljuk szimpatizánsainkat 2018. augusztus 30-án (csütörtökön) este 18.30-tól Győrbe, a Dunakapu térre. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A 2018/2019-es szezon rajtjához közeledve tradicionális szezonkezdő eseményre invitáljuk szurkolóinkat és az érdeklődőket, hiszen a hétvégén már magyar bajnoki forduló vár a zöld-fehér mezes győri lányokra – 2018. szeptember 1-jén (szombaton) az Alba Fehérvár KC együttese ellen hazai pályán, az Audi Aréna Győrben kezdik meg a menetelést.

A felkészülési időszakot lezáró szurkolói program 2018. augusztus 30-án (csütörtökön) 18.30-tól a Győr belvárosában található Dunakapu téren kerül megrendezésre. Az esemény alkalmával beszédet mond dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke, melyben ismerteti a klub új idényre vonatkozó terveit és a kitűzött célokat. Ezt követően a Győri Audi ETO KC új vezetőedzője, Danyi Gábor és új játékosaink – Kari Brattset, Amandine Leynaud és Veronica Kristiansen – hivatalosan is bemutatkoznak a nagyközönségnek, s a játékosok magunkon viselve prezentálják a 2018/2019-es idény hivatalos mérkőzésmezeit.
A program végeztével minden érdeklődőnek lehetősége nyílik, hogy személyesen találkozzon a játékosokkal és edzőkkel, s közös fotókat készíthessen és aláírásokat szerezhessen.
A rendezvény díjmentesen látogatható.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!