Vanyus Attila bemutatta az Önkormányzat határozatát, mely szerint fordulónként 2,5 millió forinttal támogatja az Audi ETO KC Bajnokok Ligája szereplését.
Az utánpótlás csapatokkal kapcsolatban elhangzott, hogy minden csapat annyi edzésidőt kapott, amennyit kért. A Krúdy és a Bercsényi iskola belépésével több edzéslehetőség áll az utánpótlás csapatok rendelkezésére.

Szíjjártó Péter elmondta, hogy Sopronból mindenképpen egyetemi városba akarták hozni a csapatot, ezért is választották Győrt. Megemlítette a városban uralkodó áldatlan létesítményhelyzetet. Tájékoztatta a szurkolókat, hogy a Magvassy sportcsarnokban csak a felnőtt csapat edz és játssza mérkőzéseit.

Molnár Péter elmondta, hogy az Egyetemi csarnok sportrendezvények lebonyolítására nem alkalmas. A csarnok tervezésével kapcsolatban feltett kérdésre válaszolva megjegyezte, hogy a Sportigazgatóságot szinte teljes mértékben kihagyták a csarnok tervezéséből.

Kiszeli Lajos néhány mondatban bemutatta a Szurkolói Egyesületet, beszélt az utazásokról, a Győrött rendezett szurkolói tornákról és a győri szurkolók mások általi megítéléséről.
Elemezte a férfi kézilabda csapat helyzetét, elmondta a szurkolók véleményét a kialakult helyzetről. Segítséget kért Szíjjártó Pétertől a csapat gazdasági helyzetének javításával kapcsolatban. Erre ígéretet is kapott.

Szíjjártó Péter összegzésében a következőket ígérte:
• az Önkormányzat fordulónként 2,5 millió forinttal támogatja a Győri Audi ETO KC nemzetközi kupaszereplését,
• az idei költségvetésben növekedni fog a sportra fordítható összeg és emelkedik a női és férfi kézilabda támogatása is,
• a Grabo sátor és a Barátság park létesítményeinek felújítása hamarosan megkezdődhet,
• lobbyzni fog az önkormányzati tulajdonú cégeknél a férfi csapat támogatása érdekében,
• a több éve létező önkormányzati határozatnak érvényt szerezve növelni kívánja a győri cégek adójának sportra fordítható részét.

A résztvevők megállapították, hogy a kialakult probléma elsősorban a kommunikáció hiánya miatt keletkezett, a félreértések tisztázódtak. Hasonló találkozót kívánnak tartani a bajnoki szezont követően, a mostani ígéretek megvalósulásával kapcsolatosan.