A felkészülési időszak véget ért, nincs más hátra, minthogy nekivágjunk a 2018/2019-es szezon kihívásainak! Csapatunk 2018. szeptember 1-jén (szombaton) 18 órai kezdettel  elsőként az Alba Fehérvár KC együttesét fogadja magyar bajnoki találkozón az Audi Aréna Győrben. Tartsanak velünk, üdvözöljük minél többen együtt az új idényt!

Kemény alapozó edzéseket és izgalmas felkészülési mérkőzéseket követően csupán egy nap maradt hátra a várva várt szezonkezdésig. Különleges nap lesz a szombati, hiszen nem csak új játékosaink – Kari Brattset, Amandine Leynaud és Veronica Kristiansen – tehetik le hivatalosan is névjegyüket az Audi Aréna Győr lelkes közönsége előtt, hanem sor kerül Danyi Gábor és edzői stábja debütálására is.

A mérkőzés előtt az újdonsült vezetőedzőt faggattuk a felkészülési időszak alatt gyűjtött tapasztalatairól, a sérült játékosok állapotáról és a szombati bajnoki találkozóval kapcsolatos várakozásairól. Danyi Gábortól megtudtuk, hogy természetesen a győzelem és az azzal járó két pont begyűjtése mellett nagyon fontos, hogy a csapat lépésről lépésre haladjon előre a megkezdett úton – „ A csapat játéka és arculata fogja megmutatni mindig, hogy épp hol tartunk, de természetesen győzni szeretnék. Nyilvánvalóan nem mindegy, milyen játékkal tesszük mindezt, de én nagyon remélem, hogy fokozatosan látszódni fog a fejlődés.”


UTÁNPÓTLÁS ELŐMÉRKŐZÉS
A bajnoki nyitány napján előmérkőzésként utánpótlás csapataink is pályára lépnek az Audi Aréna Győrben az Alba Fehérvár KC serdülő és ifjúsági együttese ellen.
14 órakor Kun Attila csapata serdülő I. osztályú találkozót vív, míg 16 órakor Róth Kálmán tanítványai veszik birtokukba a pályát és mérik össze erejüket az Alba FKC ifjúsági korosztályával.
Az utánpótlás mérkőzések díjmentesen látogathatók.


A K&H női kézilabda liga 1. fordulójában esedékes Győri Audi ETO KC – Alba Fehérvár KC találkozóra 2018. szeptember 1-jén (szombaton) 18 órakor az Audi Aréna Győrben kerül sor.

Jegyértékesítéssel kapcsolatban weboldalunk JEGYINFÓ felületén tájékozódhatnak.

A szombati mérkőzés a Hantos Dorina – Rózsahegyi Brigitta játékvezető-páros vezényletével kerül megrendezésre.

Kapunyitás két órával a kezdősípszót megelőzően, 16.00-kor.


Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!