Nagy örömmel jelentjük be, hogy utánpótlás bázisunk újabb fiatal tehetsége kötelezte el magát a Győri Audi ETO KC mellett. Az immár profi szerződéssel rendelkező Kellermann Dóra irányító poszton bontogatja szárnyait, s nemrégiben a korosztályos válogatottal egészen a világbajnoki ezüstéremig menetelt.

A 2018/2019-es szezontól junior korosztályba lépő fiatal játékos, Kellermann Dóra már többször bizonyította tehetségét zöld-fehér mezben a Győri Audi ETO KC utánpótlás csapatainak megmérettetésein, csak úgy, mint a korosztályos válogatott összecsapásokon – legutóbb világbajnoki ezüstérmet ünnepelhetett a nemzeti együttessel. A szorgalmas irányító az Alba Fehérvár KC elleni bajnoki nyitányon lehetőséget kapott, hogy pályára lépjen a „nagyok” között – hamar élt is vele és be is mutatkozott a felnőtt NB I-ben, ugyanis első mérkőzésén gólt szerzett.

„Nagyon örülök a lehetőségnek, hatalmas megtiszteltetés, hogy profi szerződést írhattam alá egyesületemmel, a Győri Audi ETO KC-val. Nem túlzás, hogy egy álmom vált valóra.” – számolt be érzéseiről Kellermann Dóra, miután hosszú távú szerződést írt alá klubjával. „Már önmagában az is hatalmas élmény számomra, hogy részt vehetek a felnőtt csapat edzésein, az pedig, hogy pályára léphettem életem első NB I-es felnőtt mérkőzésén, és még gólt is szereztem, leírhatatlan. Nagyon boldog és még inkább motivált vagyok, továbbra is keményen dolgozom, hogy minél többet fejlődhessek és meghálálhassam a bizalmat.” – tudtuk meg a fiatal tehetségtől.

„Amint korábban említettük, folytatódik a bejelentések sora, ugyanis társaihoz csatlakozva Kellermann Dóra is profi szerződést írt alá klubunkkal. A fiatal tehetséges irányító munkáját régóta figyelemmel kísérjük, s nagy reménységnek tartjuk – bízunk benne, hogy profi szerződésével a kezében további plusz motivációt tudtunk neki adni a mindennapi kemény munkához. Múlt hétvégén első NB I-es felnőtt mérkőzésén máris góllal tudott bemutatkozni, így azt hiszem, ennél jobban nem is indulhatott volna számára a szezon. Dóra egy ideje rendszeresen részt vesz a felnőtt csapat tréningjein, s az ott szerzett hasznos tapasztalatokat reményeink szerint minél jobban kamatoztatni tudja majd pályafutása során. Sok sikert és kitartást kívánunk neki!” – mondta dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.

Kellermann Dóra négy évre – 2018. szeptember 1.-2022. június 30. – szóló, hosszú távú szerződést írt alá a Győri Audi ETO KC együttesénél.

Sok sikert kívánunk, Dóri!