Nincs már sok hátra és ismét útjára indul az európai kézilabdázás top versenysorozata – másfél hét múlva ugyanis megkezdődnek a Bajnokok Ligája csoportkörének összecsapásai! Csapatunk 2018. október 6-án (szombaton) 19.30-kor elsőként a már jól ismert szlovén együttest, az RK Krim Mercator Ljubljana csapatát fogadja hazai pályán, az Audi Aréna Győrben. Zöld-fehér mezes lányainknak szükségük van minden szurkoló helyszíni buzdítására, töltsük hát meg az arénát és biztassuk őket minél hangosabban! A mérkőzésre személyesen a győri Látogatóközpontban, online pedig a jegymester.hu felületén válthatják meg belépőiket!

A jelenleg is zajló egyhetes válogatott edzőtábort követően megállíthatatlanul beindulnak a 2018/2019-es szezon megmérettetései – míg pontosan egy hét múlva a Vác elleni magyar bajnoki fordulón, másfél hét múlva pedig már a BL-csoportkörben a Ljubljana együttese ellen bizonyíthat hazai pályán Danyi Gábor együttese.



A győri lányok a versenysorozat várva várt első állomásán szlovén ellenfelük mellett még a német Thüringer és a horvát Podravka csapatával harcolnak meg a középdöntőbe jutásért. A Győri Audi ETO KC vezetőedzői posztján, a nemzetközi mezőnyben frissen debütáló tréner, Danyi Gábor mellett új, és természetesen zöld-fehér mezben már jól ismert játékosaink is izgatottan várják, hogy átélhessék a Bajnokok Ligája mérkőzések fantasztikus hangulatát az Audi Aréna Győrben – szurkolóinkon a sor tehát, s nincs más hátra, minthogy szurkolásukkal a győzelembe hajszolják a csapatot!

Együttesünk 2018. október 6-án (szombaton) 19.30-kor hazai pályán, az Audi Aréna Győrben lép pályára az RK Krim Mercator Ljubljana együttese ellen.

Ne hagyják az utolsó pillanatra, vásárolják meg mihamarabb a találkozóra érvényes belépőjegyüket!
 

Jegyvásárlás módjai: 

Személyesen:

1. Látogatóközpont Győr
Telefon: +36 96 311 771 / + 36 96 336 817
Cím: 9021 Győr, Baross u. 21.

Nyitva tartás:
2018. szeptember 1-től:
Hétfőtől péntekig:      09:00-17:00
Szombaton:                09:00-14:00
Vasárnap:                   zárva

2. Audi Aréna Győr Főpénztár
Cím: 9027 Győr, Kiskút liget

Nyitva tartás: mérkőzés napján, a mérkőzés időpontja előtt 2 órával kezdődően

Fizetési lehetőségek a Látogatóközpontban és az Audi Aréna Győr Főpénztárban:
- készpénz
- bankkártyás fizetés
- Szabadidő és Ajándék Erzsébet-utalvány és kártya
- Edenred Ticket Culture & Sport utalvány és kártya
- OTP cafeteria kártya ajándék és sport zsebei

Online:

www.jegymester.hu oldalon

Szurkoljunk minél többen együtt a 2018/2019-es szezon első BL-mérkőzésén – számítunk Rátok!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!