A Győri Audi ETO KC csapata klasszis teljesítményt nyújtva múlta felül, a nyáron jelentősen megerősödött Siófok KTC együttesét. Az előző hét közepén, a Siófokon aratott fölényes győzelmet követően, újabb kemény megmérettetés vár a zöld-fehérekre a hazai versenysorozatban. Danyi Gáborék hazai pályán fogadják a tavalyi bajnokságot a 3. helyen befejező ÉRD csapatát.

Szabó Edina által vezényelt Érd jelenleg a 4. helyet foglalja el a K&H Női Kézilabda Liga idei kiírásában, azonban egy meccsel kevesebbet játszott, mint a három éllovas. Az 5 győzelem mellett, 1 döntetlennel és 1 vereséggel rendelkező érdi csapatot vendégül látó zöld-fehérek, eddig magabiztosan, mérkőzésről-mérkőzésre egyre jobb teljesítményt nyújtva gyűjtögetik a pontokat és hibátlanul, az FTC-Rail Cargo Hungáriával holtversenyben vezeti a pontvadászatot.

A mérkőzést megelőzően csapatunk jobbszélsőjét Bódi Bernadettet kérdeztük:

A Győri Audi ETO KC - ÉRD bajnoki mérkőzés 2018. október 31-én (szerdán) 18 órai kezdettel a Őri Erika – Pozdena Erika játékvezetőpáros vezényletével kerül megrendezésre az Audi Aréna Győrben.

A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Szurkoljunk minél többen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!

 

FIGYELEM!
A mai Győri Audi ETO KC – ÉRD magyar bajnoki mérkőzést követően pályaátalakítási munkálatok miatt nem lesz lehetősége a gyermekeknek a pályán labdázni, játszani.
Megértésüket köszönjük!