A Brazil Olimpiai Bizottság 1999-ben alapította meg és azóta hagyományőrzően minden évben gazdára talál a Prêmio Brasil Olímpico díj, mellyel az adott év legeredményesebb sportolóját tüntetik ki. Nagy örömünkre szolgál, hogy a jelöltek között említhetjük csapatunk kiválóságát, Eduarda Amorimot is.
Szavazataikkal Önök is segíthetik Eduarda Amorimot – Dudát –, hogy hazája legjobb sportolója legyen!

A négyszeres BL-győztes, többszörös magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes, 2014-ben a világ legjobb játékosának választott brazil átlövő, Eduarda Amorim újabb rangos díjat gyűjthet be, ugyanis a Brazil Olimpiai Bizottság beválasztotta Brazília 10 legsikeresebb sportolója közé.



A cím odaítélése közönségszavazás alapján történik – voksaikat egészen 2018. december 18-ig adhatják le ITT!
(Eduarda Amorim fotója alatt a VOTAR gombra kattintva)

Hazája és a győri közönség nagy kedvence jelenleg a brazil válogatottal a Dél- és Közép-Amerikai Női Kézilabda Bajnokságon szerepel 2018. november 29. és december 4. között. Paraguay, Uruguay és Chile magabiztos legyőzését követően ma, a torna zárónapján legnagyobb riválisuk, Argentína nemzeti együttese ellen lépnek pályára.

A torna végkimenetelétől függetlenül Brazília és Argentína már biztos résztvevői a 2019-es japán rendezésű világbajnokságnak, azonban Duda elmondása szerint érdemes kivárni a találkozó végét, hiszen a két csapat között mindig remek ütközetre kerül sor. „A Brazília-Argentína összecsapás mindig igazi rangadó, nagyon jó ellenük játszani. Örülök a sikeres válogatott szereplésünknek, nagyon sokat fejlődtünk az elmúlt két hét alatt ahhoz képest, mint amikor utoljára találkoztunk. Remek érzés, hogy bizakodva tekinthetünk a jövőbe, szeretnénk tovább fejlődni és minél jobb eredményeket elérni.” – számolt be érzéseiről Eduarda Amorim.

Sok sikert kívánunk Eduarda Amorimnak a szavazáson, és a válogatottban való szerepléséhez egyaránt!