Az U11-es korosztály mellett U12-es és U14-es csapatunk is képviseltette magát az Interball Kupa 2019. január 12-13-ai játéknapjain és meg sem álltak a végső győzelemig. Gratulálunk!

2019. január 12. (szombat) U14

„A 2019-es év első felkészülési mérkőzéseit játszottuk le az Interball Kupán. Az időszaknak megfelelő hibák és eredményességek kerültek felszínre, dolgozunk tovább.” – értékelte csapata teljesítményét Horváth János edző.

EREDMÉNYEK



Csapattagok:
Csendes Bella, Kreták Anna, Gönczöl Vivien, Németh Júlia, Kövér Luca, Nyerges Anna, Major Zoé, Dávid Kira, Halász V. Napsugár, Temesvári Natália, Turi Bianka, Komáromi Lotti, Komáromi Luca, Gombás Leila
Edző: Horváth János

 

2019. január 13. (vasárnap) U12

„Hasznos mérkőzéseket játszottunk ma. Bár az eredmények nem biztos, hogy azt tükrözik, de nagyon meg kellett harcolnunk az eredményekért. Külön öröm számomra, hogy mindenki hozzá tudott tenni a tornagyőzelemhez.” – tudtuk meg Fekete Kitti edzőtől.

EREDMÉNYEK



Csapattagok:

Vajda Luca, Czébán Stella, Czébán Lili, Vulcz Vanessza, Balogh Lili Zea, Császár Panna, Takács Diána Panna, Gyurasits Emese, Mészáros Anna, Molnár Zsófia, Falusi Luca, Végh Zorka Júlia, Barti Alexa, Korsós Aliz Irén
Edző: Fekete Kitti