Meghosszabbította szerződését a Győri Audi ETO KC csapatával a klub ikonja és csapatkapitánya, Görbicz Anita, így a világklasszis játékos góljait és bravúros passzait a következő két szezonban még biztosan élvezhetik a kézilabda szerelmesei.

Görbicz Anita 10 évesen, 1993-ban kezdett kézilabdázni az ETO-ban, és már 15 évesen a felnőtt csapatot erősítette. Neve gyakorlatilag egybe forrt a klubbal, és sokak nagy örömére „Görbe” úgy döntött, hogy folytatni kívánja kivételes pályafutását a szezon végeztével is a Győri Audi ETO KC csapatában.

„Kivételes játékosról van szó, aki a klub ikonja is egyben, tudását, eredményeit még ellenfelei is elismerik, tisztelik. Számomra természetes volt, hogy Görbicz Anitát a lehető legtovább a pályán kell tartani, hiszen a klub legendájáról van szó. Könnyedén sikerült megegyeznünk a folytatásról, és biztos vagyok benne, hogy a következő két év során is vezére lesz a csapatnak, és az elkövetkező években közösen gyarapíthatjuk tovább amúgy sem rövid eredménysorát.” - nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.

„Nem játszottam más klubban, csak az Audi ETO-ban, és már régóta tudtam, hogy soha nem is fogok máshol szerepelni. Nagyon kevés embernek adatik meg, hogy sikeres lehet szűkebb hazájában, én azon szerencsések közé tartozom, akiknek sikerült. Az ETO sokkal több mint egy klub. Egy igazi család. Több mint negyed évszázada minden ide köt. Most közösen úgy döntöttünk, hogy még két évig biztosan játszani fogok. Jól vagyok, frissnek, fittnek érzem magam, a csapatszellem pedig erősebb mint valaha, így egyértelmű volt számomra a döntés a folytatásról. Szeretném a legjobb teljesítményemmel segíteni a csapatot a jövőben is, azért, hogy továbbra is mi lehessük a legjobbak.” - nyilatkozta Görbicz Anita.

A Győri Audi ETO KC csapatának ikonja hihetetlen sorozatot tud maga mögött. A mai napig 420 bajnoki meccsen lépett pályára, ezeken 2080 találatot jegyzett, ez hajszál híján 5 gólos meccsenkénti átlagot jelent. Felnőtt mérkőzésen 1999. április 7-én debütált az akkor Graboplast ETO néven szereplő egyesületben, és egyből 3 gólt szerzett. Ezidáig 54 Magyar Kupa találkozón 305-ször volt eredményes. Nemzetközi mérlege 28 EHF-Kupa mérkőzés 172 gól (6,1 gól/meccs), 14 KEK meccs 93 találat (6,6 gól/meccs), és 163 Bajnokok Ligája találkozón 961 gól (5,9 gól/meccs).

Görbicz Anita eddig 679 tétmeccsen viselte az ETO zöld-fehér mezét és 3611 gólt szerzett, azaz átlagban 5,3 gólt jelent minden mérkőzésen.

A Győri Audi ETO KC színeiben 12-szeres magyar bajnok, 13-szoros Magyar Kupa győztes, valamint négyszeres Bajnokok Ligája győztes.