Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az OMV Hungária Kft.-t hosszú évek óta hűséges támogatói között említheti egyesületünk. Az immár négyszeres BL-győztes, tizennégyszeres magyar bajnok és tizenháromszoros Magyar Kupa-győztes Győri Audi ETO KC Balogh Tibor ügyvezető igazgató úr személyében egy igazi sportkedvelő üzletembert és vérbeli ETO-szurkolót üdvözölhet, aki folyamatosan nyomon követi, s amikor csak teheti, a helyszínen bíztatja a zöld-fehér mezes győri lányokat.

Mióta követi nyomon a Győri Audi ETO KC csapatának munkásságát? 
Mindig is érdeklődtem a kézilabda iránt, de az ETO-ra nagyjából 10 éve figyeltem fel, amikor éveken át alig hagytak esélyt más csapatoknak a magyar bajnoki cím megszerzésére. A 2013-as BL győzelem után pedig 2014-ben már nagyon szorítottam a lányoknak az ismételt sikerért. 2016-ban állt az OMV a csapat mögé támogatóként, amelyet nem csak a sportolók teljesítménye, de a szurkolótábor lelkesedése is indokolt. Máig emlékszem, hogy amikor az ETO nem került be a BL döntőbe, a győri szurkolók akkor is ott voltak az Arénában és felhangzott a „Hajrá Győr!”.

Ki tudna esetleg emelni egy Ön számára legkedvesebb emléket az elmúlt szezonok eseményei közül?
A két utolsó BL-győzelem a Papp László Arénában felért egy kardioedzéssel. Mind a két meccs rendkívül izgalmas volt, helyesebben szólva végig azt hittem, kiugrik a szívem a helyéről. Kiss Éva bravúrját tavaly májusban, a 20-20-as rendes játékidő után, 2 másodperccel a hosszabbítás vége előtt soha nem fogom elfelejteni. És azt sem, amikor a lányok felálltak a dobogóra az aranyesőben, majd ahogy együtt ünnepeltek a meccs után. Be kell vallanom, büszkeséggel töltött el, hogy a mezen a logónk nem csak egy reklámfelület, hanem talán egy kicsit annak is a jele, hogy mi is részesei vagyunk a sikernek.

Mit gondol a csapat sikerességének titkáról?
A sikert soha, sehol nem adják ingyen. Épp úgy igaz ez az üzleti életben, mint a sportban. Ezek a lányok, a csapat, az edzők, a menedzsment és a teljes stáb nagyon megdolgozik érte nap, mint nap. A szurkolók végig izgulják a meccseket, de azon már kevesebben gondolkoznak el, hogy a szép játék mögött rengeteg izzadtság, kőkemény edzések, mentális és fizikai felkészülés áll. Volt alkalmam látni az egyik alapozó edzésről egy felvételt – sokan már a gyakorlatok felénél feladnák. Ez a nagyon kemény mindennapi edzés párosul egy-egy meccsen 2×30 percnyi példátlan koncentrációval, a győzni akarással, a küzdeni tudással és lelkesedéssel. Úgy gondolom, minderre példaként tekinthetünk az üzleti életben is: folyamatos, kemény munka mellett maximális teljesítményt nyújtani a legfontosabb pillanatokban.

Mit üzen a csapatnak, a szurkolóknak?
Hasonló sikereket kívánok nekik, és nagyon köszönöm azt az élményt, amit a meccseken nyújtanak. Fantasztikus egy-egy győzelem után együtt örülni velük. Úgy gondolom, aki ilyen örömet tud okozni másoknak – ez esetben a szurkolóknak –, biztosan nem él hiába. A szurkolóknak pedig azt kívánom, hogy még nagyon sokszor tudjanak a lányokkal együtt örülni, értük izgulni. Nagyon becsülöm a sportszerű szurkolást, ezért is szeretek Győrben részese lenni ennek a hangulatnak!

Köszönjük az OMV Hungária Kft. bizalmát, és bízunk benne, hogy még sok felejthetetlen sportélményben lesz részünk együtt!