A mai napon, sajtótájékoztató keretein belül jelentették be 11 kategória hármas jelölt-listáit az M4 Sport – Az Év Sportolója 2018 Gálára. A Magyar Sportújságírók Szövetségének szervezésében megrendezésre kerülő rendezvényen zöld-fehér mezes együttesünk, a Győri Audi ETO KC is a jelöltek között szerepel csapat kategóriában.
A kategóriák győzteseinek kihirdetésére 2019. február 14-én (csütörtökön) a Nemzeti Színházban kerül sor.

Az idei évben immár 61. alkalommal döntenek a Magyar Sportújságírók Szövetségének tagjai az elmúlt esztendő legjobb sportolóinak kilétéről.

2019. február 14-én (csütörtökön) a Nemzeti Színházban, az év egyik legrangosabb sportrendezvényén, az M4 Sport – Az Év Sportolója 2018 Gálán ünneplik a tavalyi év legjobb magyar sportolóit, melyen nagy örömünkre, csapatunk is a jelöltek között szerepel a hagyományos csapatsportok kategóriában.

2019. február 4-én, hétfőn délelőtt a Nemzeti Színházban tartott sajtótájékoztatón ismertették a 11 kategória három „döntősét”, azaz a legtöbb szavazatot kapott sportolók névsorát. A tízes listákat a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöksége állította össze, majd a tagok szavazással döntöttek a végső triókról.


Lássuk a csapat kategória jelöltjeit!

CSAPAT (hagyományos csapatsportokban)
FTC-TELEKOM WATERPOLO (férfi vízilabda) 
GYŐRI AUDI ETO KC (női kézilabda)
JUNIOR NŐI KÉZILABDA-VÁLOGATOTT


Az M4 Sport – Az Év Sportolója 2018 gálát élő televíziós közvetítés keretében február 14-én, csütörtökön 20 órától a Nemzeti Színházban rendezi meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége.

Bővebb információért keressék a gála hivatalos Facebook-oldalát.

Izgatottan várjuk a végeredményt!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!