Zöld-fehér mezes együttesünk az elmúlt hétvégén a továbbjutás szempontjából fontos pontot szerzett a Ferencváros vendégeként és továbbra is veretlen mérleggel várja az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 3. fordulóját, amikor is a norvég bajnok, Vipers Kristiansand érkezik az Audi Aréna Győrbe.
A találkozó 2019. február 9-én (szombaton) 19:30-kor veszi kezdetét – az mérkőzés eseményeit élőben a Sport1-en követhetik!

A norvég csapat jelenleg a Bajnokok Ligája második középdöntős csoportjának második helyét foglalja el a maga nyolc pontjával. Az egykori győri hálóőrt, Katrine Lunde-t soraiban tudó Vipers Kristiansand a versenysorozat második szakaszában lejátszott mérkőzések során eddig két győzelmet ünnepelhetett – először idegenben nagyot küzdve győzték le a szlovén Krim Ljubljanát (24-25), majd a kezdeti nehézségek után viszonylag simán sikerült a német bajnok Thüringer HC fölé kerekedniük (31-24).

Ami a szombati összecsapás kapcsán a győri lányokat illeti, a CSM Bucuresti ellen aratott magabiztos hazai győzelem után (36-27) a magyar rivális FTC-Rail Cargo Hungaria otthonába utazott a Danyi Gábor vezette Győri Audi ETO KC. A legutóbbi hatalmas küzdelemben csapatunk Nycke Groot góljának köszönhetően egy pontot sikeresen begyűjtött a fővárosi zöld-fehérek ellen (32-32).

A találkozót megelőzően Bódi Bernadettet, Tomori Zsuzsannát és vezetőedzőnket Danyi Gábort kérdeztük:

 

Az Győri Audi ETO KC – Vipers Kristiansand (2019. február 9. 19:30) EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzés játékvezetői a dán Karina Christiansen – Line Hesseldal Hansen lesz.

A találkozót az Sport TV élőben közvetíti!

Szurkoljunk minél többen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!

MEGEMLÉKEZÉS

Karl Erik Böhn halálának évfordulója alkalmából, a 2019. február 9-én (szombaton) hazai pályán megrendezésre kerülő Győri Audi ETO KC – Vipers Kristiansand BL-középdöntős találkozó előtt, 18:45-kor megemlékezést tartunk Karl Erik Böhn Audi Aréna Győrben elhelyezett domborműve előtt.

Várjuk szurkolóinkat, hogy csatlakozzanak hozzánk és tisztelegjünk együtt a szakember emléke előtt!



FORGALMIREND-VÁLTOZÁS!

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az Audi Aréna Győr szomszédságában zajló útépítési munkálatok miatt forgalmirend-változás lépett életbe.

Kérjük, tájékozódjanak felhívásunkból a változásokról!

Mérkőzéseinkre – a 2019. február 9-én megrendezésre kerülő Győri Audi ETO KC – Vipers Kristiansand BL-középdöntős összecsapással kezdődően – az Audi Aréna Győrbe a belváros felől érkező szurkolóink a murvás parkolót kizárólag az 1. sz. főút Mártírok útján végig haladva, a likócsi körforgalomból a Pesti útra kanyarodva tudják megközelíteni.

(A Pesti útra az Ipar utca felől behajtani tilos jelzés van érvényben, míg a Tóth László utca továbbra is zsákutca az Audi Aréna Győr előtti szakaszon, azaz ebből az irányból érkezve nincs lehetőség megközelíteni a murvás parkolót.)

A parkoló irányából a GYALOGOS átjárás továbbra is biztosítva lesz, így az Audi Aréna Győr gond nélkül megközelíthető.

Megértésüket köszönjük!