A 61. alkalommal megrendezésre kerülő M4 Sport – Az Év Sportolója 2018 Gálán csapatunk ismét a jelöltek között szerepelt a hagyományos csapatsportok kategóriában. A Magyar Sportújságírók Szövetsége döntése alapján a 2018-as évben nyújtott teljesítményünknek köszönhetően pedig meg is védtük megtisztelő címünket – a Győri Audi ETO KC együttesét választották az év csapatának.
Köszönjük!

2019. február 14-én (csütörtökön) este a Nemzeti Színházban az év egyik legrangosabb sportrendezvényén, az M4 Sport – Az Év Sportolója 2018 Gálán ünnepelték a tavalyi év legjobb magyar sportolóit, sporteredményeit. Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2018-ban nyújtott teljesítményünknek köszönhetően – Bajnokok Ligája aranyérem, magyar bajnoki cím és Magyar Kupa-győzelem – csapatunk is a jelöltek között szerepelt a hagyományos csapatsportok kategóriájának triójában, az FTC-Telekom Waterpolo férfi vízilabda csapat és a junior női kézilabda-válogatott mellett, s sikerült is megvédenünk címünket – az „Év csapata” cím büszke tulajdonosaiként távozhattunk.

Köszönjük a megtisztelő elismerést, gratulálunk minden kategória jelöltjeinek és győzteseinek, s további sportsikereket kívánunk mindenkinek a 2019-es esztendőben is!