A K&H női kézilabda liga 16. fordulójában Debrecenbe utaznak zöld-fehér mezes lányaink, hogy újabb fontos bajnoki pontokért induljanak harcba. A 2019. február 27-én (szerdán) 18 órai kezdettel megrendezésre kerülő találkozót az M4 Sport-on élőben nyomon követhetik! Tartsanak velünk!

A soron következő bajnoki találkozónkon a jelenleg a magyar bajnoki tabella középmezőnyében helyet foglaló DVSC SCHAEFFLER otthonába látogatunk el újabb bajnoki pontok begyűjtése reményében. A versenysorozat nyolcadik helyén szereplő debreceniek a mérlegükben hét győzelemmel, egy döntetlennel és hét vereséggel vágnak neki a hétközepi összecsapásnak, míg csapatunk továbbra is szeretné megőrizni hibátlan statisztikáját és vezető pozícióját.

Az utazás előtt kapusunkat, Kari Aalvik Grimsböt faggattuk a mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól:
 

JÓTÉKONYSÁGI AUKCIÓ

Klubunk, a Győri Audi ETO KC örömmel tett eleget a DVSC SCHAEFFLER női kézilabda klub kérésének és csatlakozott a hazai együttes által kezdeményezett jótékonysági akcióhoz. A február 27-i DVSC SCHAEFFLER–Győri Audi ETO KC bajnoki mérkőzés kapcsán a két klub hat mezt ajánl fel árverésre.
A 2019 januárjában elindított „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatunk keretében csatlakoztunk a felhíváshoz, és ajánlottunk licitre 3 hivatalos mérkőzésmezt, melyeket az egész csapat ellátott az aláírásával.

A jótékonysági árveréssel kapcsolatban bővebb infót ITT találnak.

A K&H női kézilabda liga 16. fordulójában esedékes DVSC SCHAEFFLER – Győri Audi ETO KC bajnoki mérkőzés 2019. február 27-én (szerdán) 18 órai kezdettel a Felhő Ferenc – Öcsi Tamás játékvezető-páros vezényletével Debrecenben, a Főnix Csarnokban kerül megrendezésre.
A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Kövessék a mérkőzés történéseit és szurkoljunk minél többen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!