Nem zöld-fehér színekben szerepel nyártól a norvég átlövő Nora Mörk. A játékos Romániában, a CSM Bukarest csapatában folytatja pályafutását a következő szezontól.

Nora Mörk 2018. február 5-én, több mint egy évvel ezelőtt, a Nykobing elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen szenvedett súlyos szalagsérülést. A Győri Audi ETO KC a játékost az első pillanattól kezdve maximálisan támogatta, segítette felépülésében és a rehabilitációban. A jobbátlövő visszatérése azonban elhúzódott, mivel újabb sérülést szenvedett 2018. őszén, így ismételten műtéti beavatkozás vált szükségessé, amit ezúttal Norvégiában végeztek el 2018. október 12-én.

Ezt követően a 2019 nyarán lejáró szerződése meghosszabbításáról szóló tárgyalások 2018 decemberében, illetve 2019 januárjában folytatódtak. Klubunk egy kérést fogalmazott meg a játékos felé:

- a konkrét minden részletre kiterjedő tárgyalásokkal várják meg a felek a játékos 2019 február közepén esedékes állapotfelmérő tesztjét, hogy látható legyen milyen állapotban van az ismételten műtött végtagja, illetve azt, hogy mikor tud a csapat teljesértékű játékosa lenni.

Ezen opciót a klub vezetése azért fogalmazta meg, mivel Nora Mörk a pályafutása során már nyolc térdműtéten esett át.

Nora Mörk részéről ez a feltétel nem volt elfogadható, és ezért más klubokkal kezdett tárgyalásba, ami után 2019. február 28-án délelőtt értesítette egyesületünket, hogy bejelentésre kerül, hol folytatja pályafutását.