A K&H női kézilabda liga 17. fordulójában a Dunaújvárosi KKA együttesét fogadjuk otthonunkban, az Audi Aréna Győrben. A hétközepi találkozó nagy izgalmakat ígér, hiszen legutóbb szeptember végén mérkőztek meg egymással a csapatok, azóta pedig mindkét együttes kiharcolta a Török Bódog Női Kézilabda Magyar Kupa négyes döntőbe jutást. Az összecsapás 2019. március 6-án (szerdán) 18 órakor veszi kezdetét – élő televíziós közvetítés az M4Sport-on!

Együttesünk továbbra is magabiztosan, 18 mérkőzésből 18 győzelemmel őrzi vezető pozícióját a magyar bajnoki tabella élén, míg soron következő ellenfelünk, a Dunaújvárosi KKA 16 találkozón elért 7 győzelemmel és 9 vereséggel, a 9. helyről várja a szerdai összecsapást.

Előzetes várakozásairól irányítónkat, Nycke Groot-ot kérdeztük:

JEGYVÁSÁRLÁS

A találkozóra még elérhetők jegyek, melyeket személyesen a belvárosi Látogatóközpontban nyitvatartási időben vagy a mérkőzés napján 16 órától a helyszínen, az Audi Aréna Győr főpénztárában tudnak megvásárolni.
Online jegyvásárlásra a jegymester.hu felületén nyílik lehetőség.

A K&H női kézilabda liga 17. fordulójának összecsapására 2019. március 6-án (szerdán) 18 órai kezdettel az Audi Aréna Győrben, a Földesi Csaba – Halász András játékvezető-páros vezényletével kerül sor.

Kapunyitás: 16 órakor

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.


Minden érdeklődőt szeretettel várunk – szurkoljunk a győri lányok győzelméért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!