Zöld-fehér mezes együttesünk a DELO WOMEN’S EHF Champions League negyeddöntőjében a dán Odense HC-val vív meg a legjobb négy közé jutásért. A Dániában aratott egygólos győzelmet követően a lányaink a párharc második felvonásán. 2019. április 13-án (szombaton) 17:30-kor hazai pályán, az Audi Aréna Győrben harcolhatják ki a továbbjutást. A találkozót a Sport1-en élőben nyomon követhetik!

 

A párharc első felvonásán a győri lányok sokáig magabiztos játékot mutattak és nyolc gólos előnyre is szert tettek, azonban a dánok főként a 11 gólos Ingvild Bakkerudnak köszönhetően visszajöttek a mérkőzésbe és szorossá tették a végeredményt.

Ugyanakkor dániai győzelmével csapatunk 22-re bővítette veretlenül megvívott BL összecsapásainak számát és Danyi Gábor vezetésével feltett szándéka, hogy ezt a sorozatot szombaton kora este tovább folytassa. Győzelmünkkel egyúttal a 2019. május 11-12. között a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő DELO WOMEN’S EHF FINAL4-ban is bebiztosítjuk részvételünket.

A mérkőzést megelőzően Bódi Bernadettet, Danyi Gábort és Stine Oftedal-t kérdeztük:

 

 

A Győri Audi ETO KC - Odense HC BL negyeddöntő visszavágójára 2019. április 13-án (szombaton) 17:30-kor, a Miljan Vesovic – Novica Mitrovic  montenegrói játékvezető-páros vezényletével kerül sor.
 

A találkozót a Sport1 élőben közvetíti.

Szurkoljunk együtt a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!