A DELO WOMEN’S EHF Champions League versenysorozat negyeddöntős párharcait követően kirajzolódott a DELO WOMEN’S EHF FINAL4 2019 négyfős mezőnye – együttesünk, a címvédő Győri Audi ETO KC mellett az orosz Rostov-Don már tavaly debütált a legjobb négy között, s idén ismét ott lesz, míg a norvég Vipers Kristiansand és a francia Metz Handball együttese újoncként érkezik majd 2019. május 11-12. között a Papp László Budapest Sportarénába.
A hivatalos előeseményen sor került az elődöntők párosításainak kisorsolására, csapatunk elsőként a Vipers Kristiansand együttesével mérkőzik meg.

Az elmúlt két hétvégén vívott BL-negyeddöntős mérkőzések eredményei alapján megszületett a 2018/2019-es szezon legjobb négy csapatát felvonultató kvartett, akik továbbra is versenyben vannak a Bajnokok Ligája győztesének járó trófeáért.

A szűk egy hónap múlva célegyenesbe érő versenysorozat első hivatalos eseményén április 16-án (kedden) már a DELO WOMEN’S EHF FINAL4 2019-ea bejutott csapatok egy-egy kulcsjátékosának – Eduarda Amorim (Győr), Mayssa Pessoa (Rostov-Don), Katrine Lunde (Vipers Kristiansand) és Manon Houette (Metz Handball) – képviseletében Budapesten került sor a sorsolására, mely az elődöntők párosításairól döntött.

Ennek eredményeképp a zöld-fehér mezes győri lányok a Vipers Kristiansand együttesét kapták ellenfelüknek a május 11-ei elődöntőben, míg a Metz Handball csapata a Rostov-Don ellen indul harcba a döntőért.

A mérkőzések mindkét játéknapon 15:15-kor és 18:00-kor kezdődnek.

A DELO WOMEN’S EHF FINAL4-ra 2019. május 11-12-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor.
Az eseményre a jegyértékesítés átmenetileg szünetel. A szurkolói szektorok kijelölésére 2019. április 17-én kerül sor, amint bővebb információval rendelkezünk, értesítjük szurkolóinkat és az érdeklődőket.