A BL-negyeddöntők oda-visszavágós találkozóit követően ismét a magyar bajnokság megmérettetései kerülnek napirendre – a következő állomás: Érd. A K&H női kézilabda liga 21. fordulójában 2019. április 17-én (szerdán) 18 órakor Érden lépünk pályára – a mérkőzés eseményeit hivatalos YouTube csatornánkon online élőben nyomon követhetik!

A bajnoki tabella jelenlegi harmadik helyezettje legutóbb az Alba FKC és a Békéscsaba otthonában aratott magabiztos győzelmet, míg korábban a Mosonmagyaróvár ellen szoros küzdelemben sikerült begyűjtenie a bajnoki pontokat. Mérlegükben ezidáig 15 győzelem, 1 döntetlen és 4 vereség szerepel, így különösen izgalmas idegenbeli találkozó elébe nézünk.

Az összecsapás előtt Nycke Grootot kérdeztük várakozásairól:
 

 Az ÉRD – Győri Audi ETO KC magyar bajnoki mérkőzés 2019. április 17-én (szerdán) 18 órakor a Bonifert Ferenc – Oláh Viktor játékvezető-páros vezényletével az Érd Arénában kerül megrendezésre.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

Hivatalos YouTube csatornánkon (www.youtube.com/c/gyorietokc) online élőben közvetítjük a találkozót! A közvetítés linkjével a mérkőzést megelőzően jelentkezünk!

 

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!