Tarts velünk a soron következő, Eger elleni hazai bajnokin és élj az általunk kínált különleges lehetőséggel – küldd el Te is személyes videoüzeneted a közel egy hét múlva Budapesten, a DELO WOMEN’S EHF FINAL4-ban szereplő zöld-fehér mezes együttesünknek!  
Szedd össze frappáns gondolataid és add elő a kamera előtt – szurkolj, buzdítsd a lányokat! Hajrá ETO, hajrá Győr!

Március közepén Debrecenben avattuk ismét Magyar Kupa-győztessé csapatunkat, az elmúlt hétvégén pedig a Ferencváros otthonában aratott győzelemnek köszönhetően már két fordulóval a bajnokság vége előtt a magyar bajnoki címet is begyűjtötte Danyi Gábor együttese.
A legnagyobb izgalmak azonban még hátra vannak, ugyanis zöld-fehér mezes kedvenceink a DELO WOMEN’S EHF FINAL4-ban is bizonyítani szeretnének, s azzal a céllal utaznak a május 11-12. között a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő kézilabdás csúcseseményre, hogy a klub történetében ötödik alkalommal is magasba emelhessék a Bajnokok Ligája győztesének járó trófeát.

Kitűzött célunk eléréséhez szeretnénk segítségül hívni Benneteket, szurkolóinkat is, hogy készítsetek buzdító videoüzeneteket, melyeket eljuttatva a csapatnak plusz motivációt adjatok a lányoknak, és együtt ismét felülhessünk Európa trónjára – számítunk Rátok!

Nincs más dolgotok, mint 2019. május 4-én (szombaton) ellátogatni az Eger elleni hazai bajnokinkra az Audi Aréna Győrbe, és a büféutcában kihelyezett kamera előtt (16:30 és 17:45 között) egyedül vagy akár csoportosan elmondani a Győri Audi ETO KC csapatának szánt üzeneteteket, melyeket mi továbbítani fogunk a lányoknak!

A találkozóra még kaphatók jegyek, melyeket személyesen a belvárosi Látogatóközpontban vagy kapunyitást (16:00) követően a mérkőzés kezdete előtt a helyszínen, az Audi Aréna Győr főpénztárában, online pedig a jegymester.hu felületén vásárolhatnak meg az érdeklődők.
Ugye, Te is velünk tartasz?

Kedvcsinálóként pedig lássuk az EHF TV által készített összefoglalót, mely a DELO WOMEN’S EHF FINAL4-ba vezető utunk főbb állomásait mutatja be: ITT

Hajrá ETO! Hajrá Győr!