A lányok Dabasra látogattak, ahol a papírformának megfelelően magabiztos játékkal szerezték meg a győzelmet (36:9). A találkozón valamennyi pályára lépő győri mezőnyjátékos a kapuba talált, a legeredményesebbnek a hat gólig jutó Kovacsics Anikó és az öt találatot jegyző Gulyás Katalin bizonyult.
A bajnokság alapszakaszának két teljes köre után az Audi ETO 14 mérkőzésen szerzett 516 (!) góllal, száz százalékos teljesítménnyel áll a táblázat élén.

 A fiúk a Tata vendégeként gyûjtötték be a két pontot (34:27). Jól kezdett az ETO, hiszen a hatodik percben már 8:2 volt az állás a zöld-fehérek javára. Bár a tataiak feljebb tudtak zárkózni, ám a mieink a tartották 3-4 gólos előnyüket, sőt, a hajrában tovább növelték a különbséget. Az egyaránt nyolc gólos Németh Gábor és Szabó Balázs, valamint a hétszer betaláló Hollós Máté különösen sokat tettek a győzelemért.
Baksa Péter tanítványai tizenegy forduló után mindössze egy pontot veszítve állnak csoportjuk élén, maguk mögé utasítva többek között az MKB Veszprém és a Tatabánya fiataljait is.

A mérkőzések jegyzőkönyvei az Utánpótlás menüpont alatt olvashatók.