A hagyományokhoz hűen még a szezon kezdete előtt évadnyitó szurkolói rendezvényre invitáljuk szimpatizánsainkat 2019. augusztus 26-án (hétfőn) este 18 órától Győrbe, a rossz időre való tekintettel új helyszínre, az Olimpiai Sportparkba!​
Nyissuk meg együtt a szezont – minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A 2019/2020-as szezon rajtjához egyre közeledve tradicionális szezonkezdő eseményünkre várjuk szurkolóinkat és az érdeklődőket 2019. augusztus 26-án (hétfőn) este 18:00-tól az időjárási körülményekhez alkalmazkodva megváltozott helyszínen, az Olimpiai Sportparkban (9025 Győr, Radnóti Miklós u. 46.)

A rendezvény alkalmával beszédet mond dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke, melyben ismerteti a klub új idényre vonatkozó terveit és a kitűzött célokat. Ezt követően a Győri Audi ETO KC vezetőedzője, Danyi Gábor is megszólal, majd és a keret új tagjai – Katarina Bulatovic, Beatrice Edwige, Faluvégi Dorottya, Amanda Kurtovic és Estelle Nze Minko – hivatalosan is bemutatkoznak a nagyközönségnek, s a játékosok magunkon viselve prezentálják a 2019/2020-as idény hivatalos mérkőzésmezeit is.
A program végeztével minden érdeklődőnek lehetősége nyílik, hogy személyesen találkozzon a játékosokkal és edzőkkel, közös fotókat készíthessen velük és értékes aláírásokat szerezhessen.
A rendezvény díjmentesen látogatható.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, csak úgy, mint a szezonkezdő bajnoki mérkőzésre, melynek időpontja szintén egyre közeleg – 2019. szeptember 1-jén (vasárnap) 16:30-as kezdettel a Siófok együttesét fogadják lányaink az Audi Aréna Győrben!
Tartsanak velünk minél többen!