A 2019/2020-as szezon felkészülési időszakának célegyenesére ráfordulva, még a kézilabdás idény hivatalos rajtja előtt néhány nappal, a hagyományokhoz hűen szezonnyitó szurkolói rendezvényt tartott klubunk, a Győri Audi ETO KC. A gyülekező felhők és a várhatóan esős időjárással kapcsolatos előrejelzésekre való tekintettel a belvárosi Dunakapu tér helyett új helyszín, az Olimpiai Sportpark szolgált otthonául a szezonnyitónak, melyre szép számban látogattak el zöld-fehér szurkolók. Az esemény alkalmával hivatalosan is bemutatkoztak új játékosaink – Katarina Bulatovic, Beatrice Edwige, Faluvégi Dorottya, Amanda Kurtovic és Estelle Nze Minko –, valamint beszédet mondott dr. Bartha Csaba (klubelnök), Danyi Gábor (vezetőedző) és Görbicz Anita (csapatkapitány). Az új szezonra kitűzött célok ismertetése után természetesen minden érdeklődő elkészíthette közös fotóit a játékosokkal, s értékes aláírásokat is gyűjthetett kedvenceitől.  

A borongós időjárás sem szegte kedvét lelkes szurkolótáborunknak, s szép számú érdeklődő látogatott el a szurkolói szezonnyitó eseményünk új helyszínére, az Olimpiai Sportparkba. A rendezvény alkalmával a Győri Audi ETO KC játékosai és szakmai vezetése jelenlétében közösen üdvözöltük a 2019/2020-as szezon kezdetét, mely már nincs is olyan messze, hiszen néhány nap múlva, szeptember 1-jén (vasárnap) a Siófok együttese ellen hazai pályán kezdjük meg a bajnoki menetelést.

Elsőként a klub elnöke, dr. Bartha Csaba köszöntötte a résztvevőket, s ismertette az új idényben megvalósításra váró célokat: a magyar bajnoki első hely mellett a Magyar Kupa-győztes cím megvédése is az elsődleges célok között szerepel, valamint BL-címvédőként alapvető célkitűzés a budapesti négyes döntőbe jutás. A klubvezető köszönetét fejezte ki a szponzorok, támogatók és partnerek felé az elmúlt időszakban nyújtott támogatásukért, s méltatta a népes zöld-fehér szurkolótábort is, akik időről időre, folyamatosan bizonyítják a győri lányok iránti elkötelezett rajongásukat és ellentmondást nem tűrő elhivatottságukat.
Dr. Bartha Csaba elismerését fejezte ki a nyár folyamán utánpótlás válogatott fronton elért kiemelkedő sikerekért – a Győrben megrendezett junior Európa-bajnoki cím mellett az ifjúsági korosztály is felülhetett a kontinensviadal trónjára, míg néhány tehetségünk EYOF-bronzéremmel gazdagodott.



A folytatásban Danyi Gábor vette át a szót, aki igazán magasra tette a mércét, hiszen vezetőedzőként első szezonját veretlenül zárta csapatával – minden fronton győzni tudott. Hasonlóan komoly tervekkel és célokkal vág neki az új idény kihívásainak is, természetesen a rá jellemző higgadtsággal, motiváltsággal és lelkesedéssel.

A Győri Audi ETO KC csapatkapitánya, Görbicz Anita elmondta, kemény edzéseken, mozgalmas felkészülési időszakon vannak túl, de mindenki elszántan dolgozik a közös célok elérése érdekében, hiszen a hétvégén már bajnoki fordulón kell bizonyítaniuk.

A csapatkapitány szavait követően a Győri Audi ETO KC új igazolásai – Katarina Bulatovic, Beatrice Edwige, Faluvégi Dorottya, Amanda Kurtovic és Estelle Nze Minko – is bemutatkoztak, s magukon viselve prezentálták az új idény hivatalos mérkőzésmezét is, melyet tétmeccsen elsőként 2019. szeptember 1-jén (vasárnap) a Siófok KTC KFT ellen az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő hazai találkozó alkalmával viselnek majd magukon.



A rendezvény zárásaképp pedig közös fotók is készültek a kedvencekkel, és jó néhány aláírás is kiosztásra került.  

Köszönjük, hogy velünk tartottak/tartottatok!
A visszaszámlálás elkezdődött – várunk mindenkit szeptember 1-jén (vasárnap) a bajnoki nyitányra az Audi Aréna Győrbe!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!