A K&H női kézilabda liga 4. fordulójában a Vác együttesét fogadtuk az Audi Aréna Győrben. A vendégek nagy lendülettel kezdtek, azonban az első 30 perc végére kezünkbe ragadtuk az irányítást és a félidőben már egy góllal vezettünk. A második játékrészben már magabiztosabb csapatjátékkal kápráztattuk szurkolóinkat, akik lelkesen bíztattak minket, így a találkozó 9 gólos különbséggel zárult a javunkra.
Végeredmény: 33-24

1.félidő
Kapunkban Kiss kezdett, a félpályához pedig felsorakozott Faluvégi, Nze Minko, Brattset, Oftedal, Hansen és Görbicz. A mérkőzés első találatát a harmadik percben átlövésből Kácsor szerezte, Görbicz gyorsan büntetőből egyenlített (1-1). Kovács és Radosavljevic is feliratkozott a gólszerzők közé, majd Kácsor hétméteresből volt ismét eredményes. Labdaszerzést követően Nze Minko faragott hátrányunkból, majd Oftedal egy hatalmas testcselt követően bombázott a vendégek hálójába, egyre csökkentve a különbséget. A 12. percben Oftedal robogott végig a pályán és magabiztosan értékesítette ziccerét, 4-4 –re módosítva az állást. Kovács és Helembai után Faluvégi helyére érkező Bódi is bemutatkozott. A találkozó első 2 perces kiállítását Brattset kapta, így a 14. percben emberhátrányban folytathattuk a mérkőzést. Radosavljevic találata után Kácsor roboghatott, átlövésből Nze Minko szépített (7-9). Radosavljevic és Helembai gólja után Danyi Gábor időt kért, hogy megállítsa a vendég váciak lendületét. Kapunkba Leynaud tért vissza Kiss helyére. Nze Minko góljára Helembai válaszolt, majd Nze Minko és Görbicz találatának köszönhetően 9-12- vel fordultunk az utolsó tíz percre. A folytatásban Bulatovic is bemutatkozott, Oftedal továbbra is megállíthatatlan, megszerezte negyedik találatát is az összecsapáson. Bódinak köszönhetően hat és fél perccel a szünet előtt egyenlítettünk. A vendégek vezetőedzője letette időkérő tábláját a zsűri asztalra, hogy elássa csapatát néhány hasznos információval a hajrá előtt. Bulatovic jóvoltából átvettük a vezetést a 25. perc végén. Bódi, Lakatos, Nze Minko, Kuczora és Kovács szólt még bele az első félidő eredményébe, egy gólos előnnyel vonulhattunk a szünetre.
Félidei eredmény: 16-15

2.félidő
A második félidő első találatát Lakatos szerezte, gyors válasz érkezett Nze Minko-tól, így továbbra is tartottuk egy gólos előnyünket. Görbicz hétméteresével máris kettő lett közte (18-16). Bódi duplázott, ezzel már 5 találatnál járt- Szilágyi Zoltán időt is kért. A második félidőben Edwige is besegített a gólgyártásba, Nze Minko hatalmas lendülettel robogott Arenhart kapuja felé és szerezte meg csapata 22. találatát, ezt egy újabb vendég időkérés követte. Nze Minko belőtte 9. gólját is a váciak kapujába, a győri irányító biztos kézzel értékesítette helyzeteit. A második játékrészben tíz perc elteltével 24-18-ra módosult az állás, majd Kácsor szépített. Fodor is pályára került és hamar gólt is szerzett tovább növelve így előnyünket. Kovács találata után Lakatos ült le 2 percre a játékvezetők ítélete alapján. Bódi, Szabó majd ismét Bódi volt eredményes, mielőtt ráfordultunk volna a találkozó véghajrájára (27-21).  Fodor lerohanás után ziccerbe került, és meglőtte 2. gólját a találkozón. A védelem biztos pontja kapunkban helyet foglaló Leynaud, de a támadásunk egyre inkább összeállt, -ezúttal Hansen csillogtatta meg tudását. Kácsor hétméterest értékesített, Nze Minko parádés labdaszerzését pedig Fodor váltotta gólra. Kuczora akcióból, Oftedal hétméteresből gyarapította tovább csapatainak gólszámát. Kácsor kiállításával ember előnyben fejezhettük be a találkozót. Sérüléséből frissen visszatérő Knedlikova megszerezte első találatát, Kuczora szépített. Remek összjátékot követően Edwige eredményes, ezt követően már nem született több gól.
Végeredmény: 33-24

Hivatalos nézőszám: 2744 fő

Szilágyi Zoltán: „ A célunk a tisztes helytállás volt és hogy tíz gólon belül maradjunk. A lehetőségeinket jól kihasználtuk a befejezéseknél, de várható volt, hogy a második félidőben meg fog érkezni a Győr, egyre stabilabb lett, a mi támadójátékunk viszont visszaesett. Örülök neki, hogy megvolt a tartásunk végig, sokat tanulhatunk a mérkőzésből. Gratulálok és további sok sikert kívánunk a Győrnek!”

Szabó Kitti: „Úgy jöttünk ide, hogy felszabadult játékot akarunk játszani, persze voltak benne hibák, de úgy érzem, tisztes helytállást mutattunk.”

Danyi Gábor: „Most olyan periódust élünk, hogy még nagyon messze vagyunk attól a formától, amiben tavaly voltunk, elsősorban a helyzetkihasználásra és a védekezésre értem mindezt. A Vác nagyon szimpatikusan és nagyon jól használta ki a lehetőségeit, főleg az első félidőben. Jó látni ennyi fiatal tehetséget egy csapatban. Sok sikert kívánok a Vácnak, jó szezont és eredményes, sérülésmentes szereplést!”

Estelle Nze Minko: „Nagyon boldog vagyok, hogy tudtunk nyerni, mert a Vác egy remek ellenfél, korábban is többször játszottam velük szemben és tudom, hogy nem egyszerű ellenük játszani. A végeredmény nem tükrözi a mérkőzés valós alakulását, mert nagyon kellett küzdenünk. Szerintem egy jó csapatot legyőzni a válogatott szünet előtt csakis örömmel tölthet el bennünket, úgyhogy nagyon büszke vagyok a csapatra.”