A szeptemberi magyar bajnoki rajtot követően október hónap különösen izgalmas kihívások elébe állítja a Győri Audi ETO KC együttesét. Danyi Gáborékra a folytatásban ugyanis komoly meccsdömping vár a hazai és a nemzetközi mezőnyben egyaránt.
Az eddigieknél is jobban éreztetve játékosainkkal a mögöttük álló szurkolótábor támogatását, arra kérünk minden helyszínen szurkoló szimpatizánsunkat, hogy élesszünk újra egy régi hagyományt és klubszíneinkbe – zöld-fehérbe – öltözve érkezzenek az Audi Aréna Győrbe a szezon első BL-mérkőzésére, 2019. október 6-án (vasárnap) a Sävehof elleni összecsapásra.
Lelkes zöld-fehér szurkolóink a felhívásban való részvételükkel értékes nyereményre is szert tehetnek – részletek a cikkünkben.
Főpróba a szerdai MTK elleni bajnoki mérkőzésen? – Csak is Rajtatok múlik!

Közös aktivitásra hívjuk szurkolóinkat a 2019/20-as BL-szezon első állomásán, a 2019. október 6-án (vasárnap) 17 órakor hazai pályán, az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő Sävehof elleni csoportkörös forduló alkalmával.

Legyen az szurkolói öltözet vagy bármilyen egyéb hétköznapi viselet, arra kérünk minden helyszínen szurkoló lelkes érdeklődőt, hogy ZÖLD-FEHÉRBEN érkezzen a fent említett mérkőzésre, ezáltal a garantáltan fergeteges hangulat mellett a látványt is fokozva az új szezon első nemzetközi megmérettetésén!
Mutassuk meg, kinek is szurkolunk?!

NYEREMÉNYJÁTÉK
Posztolj magadról egy fotót zöld-fehérbe öltözve az Audi Aréna Győrből a Sävehof elleni BL mérkőzés napján személyes Instagram fiókodon (posztban vagy instastoryban) és jelöld meg klubunk hivatalos Instagram oldalát a @gyoriaudietokc_official jelöléssel, hogy biztosan értesülhessünk róla.
FONTOS, hogy minden fent említett feltétel teljesüljön a játékban való részvétel érdekében!

A legötletesebb fotókat megosztjuk instastoryban és egy nyertest is hirdetünk a résztvevők között, aki értékes ETO-ajándékcsomaggal gazdagodik.

A játék időtartama (a fotók posztolását ezen időtartamon belül vesszük figyelembe):
2019. október 6. (vasárnap) 15:00 – 20:00

A győztes kihirdetésére 2019. október 8-án (kedden) hivatalos Instagram oldalunkon kerül sor.


A találkozóra érvényes jegyárakat és bővebb információt JEGYINFÓ felületünkön találnak.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Töltsük meg és öltöztessük zöld-fehérbe az arénát!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!