Október utolsó magyar bajnoki összecsapását a Dunaújvárosi Kohász KA ellen vívjuk idegenben, október 25-én (pénteken) 18 órai kezdettel.
A találkozó élő közvetítése megosztva – az első félidő kizárólag az m4sport.hu online felületén, a második harminc perc pedig már az M4 Sport televíziós csatornán  – valósul meg.

A ljubljanai BL-vendégszereplésünket követően magyar bajnoki fordulóval folytatjuk mozgalmas októberi menetrendünket, a Dunaújvárosi Kohász KA ellenfeleként Szekszárdon lépünk pályára pénteken.

A házigazdák jelenleg a bajnokság középmezőnyében foglalnak helyet két győzelem, két döntetlen és két vereség birtokában. Házi góllövőlistájuk élén Szekerczés Luca szerepel, aki az ezidáig lejátszott hat mérkőzés alatt 40 gólig jutott.

Danyi Gábor együttese azonban továbbra is hibátlan mérlege megőrzésén munkálkodik, így a cél nem is lehet más, mint a győzelemmel járó két pont begyűjtése.

A közelgő péntek esti bajnokival kapcsolatos várakozásairól hálóőrünket, Amandine Leynaud-t kérdeztük:
 

A Dunaújvárosi Kohász KAGyőri Audi ETO KC magyar bajnoki mérkőzés 2019. október 25-én (pénteken) 18 órakor a Kovács-Sebők Stefánia – Réti Rebeka játékvezető-páros vezényletével, Szekszárdon a Városi Sport és Szabadidőközpontban kerül megrendezésre.

A találkozó egészének eseményeit az m4sport.hu-n online élőben követhetik, a második félidőt pedig már az M4 Sport televíziós csatornán is élőben megtekinthetik!

Tartsanak velünk, szurkoljunk a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO, hajrá Győr!