A DKKA ellen hazai pályán aratott győzelmünket követően egy héttel máris újabb bajnoki összecsapás vár ránk – ezúttal idegenben, az újonc Szombathelyi KKA ellen.
A találkozó 2020. január 12-én (vasárnap) 18 órakor az Aréna Savariaban veszi kezdetét – a történések a házigazda hivatalos YouTube csatornáján online élőben nyomon követhetőek!
Szurkoljanak zöld-fehér mezes lányainknak vasárnap koraeste Önök is!

Danyi Gábor együttese magabiztos játékkal gyűjtötte be pontjait az újév kezdetén is, s csupán egy hét telt el a legutóbbi hazai mérkőzés óta, máris útra kelnek kedvenceink – ezúttal Szombathely lesz az úticél.
A bajnoki újonc együttes jelenleg a tabella 11. helyét foglalja el – 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 8 vereséggel várja lányaink érkezését.

A közelgő találkozó előtt Estelle Nze-Minkot kérdeztük várakozásairól:

A K&H női kézilabda liga 12. fordulójában esedékes Szombathelyi KKA – Győri Audi ETO KC bajnoki találkozóra 2020. január 12-én (vasárnap) 18 órai kezdettel az Aréna Savariaban Szombathelyen, a Földesi Csaba & Halász András játékvezető-páros vezényletével kerül sor.


ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

A Szombathelyi KKA hivatalos YouTube csatornáján (https://www.youtube.com/watch?v=X2-w0YYhDJg&feature=youtu.be ) online élőben közvetíti a találkozót!
Kövessék élőben az eseményeket a fenti linkre kattintva!

Szurkoljunk a győri lányoknak, hogy újabb bajnoki pontokkal térjenek haza!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!