Nemzetközi sportdiplomáciai sikert ért el a Győri Audi ETO KC, hiszem kommunikációs és nemzetközi igazgatóját, Szabó Tamást bizottsági vezetővé választottak idén januárjában.

 

A Győri Audi ETO KC alapítója a nemzetközi női kézilabda klubok érdekvédelmi szövetségének, a Women Forum Club Handball-nak(WFCH). Klubunkat Szabó Tamás kommunikációs és nemzetközi igazgató 2017 december óta képviseli tevékenyen a szervezet munkájában, mint az Elnökség tagja. A WFCH jogosult egy, az EHF szervezetén belül működő bizottság, a Women’s Club Board (WCB) összes tagját, azaz 5 főt delegálni, nemzetközi igazgatónk pedig megalakulása óta tagja volt a bizottságnak. Egy személyi változást követően azonban a szervezet legutóbbi, 2020. január 19-i bécsi ülésén új vezetőt kellett jelölni a WFCH tagjainak, mely pozícióra egyhangúlag Szabó Tamást választották meg.

“Rendkívül fontos, hogy a WCB ülésein a klubok széles bázisát képviselve tárgyalópartnerei lehessünk az EHF-nek, illetve az EHF Marketingnek. Személyi változások miatt új vezetőt kellett választani a bizottság élére. Ezúton köszönöm kollégáimnak a bizalmat, mindent megteszek majd annak érdekében, hogy a jövőben a női kézilabda klubok érdekképviselete és helyzete stabilabb, erősebb lehessen, természetesen együttműködve a nemzetközi szövetség képviselőivel.” -nyilatkozta Szabó Tamás.

Nemzetközi igazgatónknak gratulálunk, és jó munkát kívánunk megbízatásához.