A BL-középdöntő második fordulóját követően a hazai bajnokságban folytatjuk menetelésünket, ezúttal a Szent István SE vendégeként. A K&H női kézilabda liga 15. fordulójában, 2020. február 4-én (kedden) esedékes találkozó 18 órakor veszi kezdetét – kövessék online élő közvetítésünket hivatalos YouTube csatornánkon!

A két együttes a 2019/20-as szezon kezdetén, szeptemberben már összemérte erejét az Audi Aréna Győrben, ahol 33-22-es hazai győzelem született. Az összecsapáson szélsőink parádés teljesítményt nyújtottak – a 33 szerzett gólból 16 az ő nevükhöz fűződött. A magyar bajnokság sereghajtója, az újonc Szent István SE 14 lejátszott mérkőzést követően 2 döntetlennel és 12 vereséggel jelenleg a tabella 14. helyét foglalja el, míg Danyi Gábor tanítványai az élről várják a megmérettetést.

A hazai együttes weboldalán közzétett beharangozóból kiderül, a lelkes csapat a tisztes helytállást tűzte ki célul, hiszen az már önmagában hatalmas élmény számukra, hogy világsztárok ellen léphetnek pályára.
„Jó lenne, ha meglepetést tudnánk okozni, ám a legfőbb célunk, hogy tisztesen helytálljunk. Most is szívesen kiegyeznénk az őszi mérkőzés végeredményével.” – nyilatkozta Scheffer Zsanett, a Szent István SE játékosa.
(Forrás: http://szise.hu/2020/02/03/%ef%bb%bfsztarparade-monoron/)

A mérkőzést megelőzően Danyi Gábor vezetőedző is megosztotta velünk várakozásait:

A Szent István SE – Győri Audi ETO KC magyar bajnoki mérkőzés 2020. február 4-én (kedden) 18:00-kor a Hantos Dorina & Rózsahegyi Brigitta játékvezető-páros vezényletével Monoron, a Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
Hivatalos YouTube csatornánkon (www.youtube.com/c/gyorietokc) online élőben közvetítjük a találkozót! A közvetítés linkjével a mérkőzést megelőzően jelentkezünk!
 

Szurkoljunk a győri lányoknak, hogy újabb bajnoki pontokkal térjenek haza!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!