Hivatalában fogadta Dr. Dézsi Csaba András, Győr Megyei Jogú Város polgármestere Dr. Bartha Csabát a Győri Audi ETO KC elnökét. A produktív megbeszélésen sportszakmai témák mellett a klub közelmúltjáról és jövőjéről is szó esett.

„Konstruktív és egyben jó hangulatú egyeztetést folytattunk a mai napon Dr. Dézsi Csaba András úrral, Győr Megyei Jogú Város polgármesterével. Ismeretségünk már régmúltra nyúlik vissza, hiszen korábbi pozícióinkban a Magyar Judo Szövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság alkalmazásában is sikeresen együttműködtünk.” - nyilatkozta Dr. Bartha Csaba klubelnök. 

„Dr. Bartha Csaba kiváló munkát végzett az elmúlt 3,5 évben városunk kirakatcsapatának számító Győri Audi ETO KC élén. Az azóta megszerzett három Bajnokok Ligája győzelem, valamint a magyar bajnoki és Magyar Kupa elsőségek mellett azok a gazdasági eredmények, amelyekről beszámolt azt bizonyították nekem, hogy remekül végzi munkáját, és biztosítottam a jövőben támogatásomról is.” – nyilatkozta Dr. Dézsi Csaba András polgármester.

„A város és klubunk elképzelései a jövőről, mind sportszakmai, mind gazdasági vonatkozásban is határozottan illeszkednek egymáshoz. A tárgyaláson beszámoltam az elmúlt időszak munkájáról, jelen feladatainkról mind a felnőtt csapat, mind az utánpótlás vonatkozásában, kiemelt témaként szerepeltek a januárban elindult sportakadémiai feladatellátással kapcsolatos teendőink. A jövőt érintő kérdésekben pedig célként jelöltük meg, hogy csak úgy, mint a férfi kézilabdázásban, minden más sportágban közösenösztönözzük az összefogást és a célok meghatározását.” – mondta Dr. Bartha Csaba elnök.

A találkozón sportért felelős polgármesteri biztos minőségében részt vett Petrov Iván is, tömören csak annyit fűzött hozzá: "Ha minden sportszervezet így működne, rám nem lenne szükség."