Február 23-án rendezték meg a II. Méhes Tibor Emléktornát Dunaszerdahelyen. Ezzel is emléket állítva a kiváló tornatanárra és edzőre, Méhes Tiborra. 2007-es csapatunk vett részt a 6 csapatos tornán, ahol másik két magyar és három szlovák csapattal küzdhettek meg és egészen a második helyig menetelhettek előre.

 

Konkoly Tamás értékelte csapata munkáját:

 

 „A lányok a DAC DUNAJSKÁ STREDA elleni mérkőzésen, az első félidőben bealudtak, védekezésünk nem volt megfelelő, támadásban sajnos nem sikerültek a befejezések. A második félidőben már csak futottunk az eredmény után. A második mérkőzésen támadásban és védekezésben egyaránt feljavult a munkánk, így sikerült egy könnyű győzelmet szerezni a Handball Zlatná NA Ostrove csapata ellen. A döntőbe kerülésért megszenvedetek tanítványaim, de nagy öröm volt számunkra, hogy sikerült 4 góllal győzedelmeskedni. A döntőben nagyon jól kezdtünk, fej-fej mellett haladtak a csapatok. Amikor az ellenfél védekezési formát váltott megzavarta a lányokat, nem tudtunk mit kezdeni vele. Egy szoros mérkőzésen maradtunk alul, de büszke vagyok a lányokra, mert egy pillanatra sem adták fel. A hibáinkból kell tanulni és megyünk tovább előre. Jó felkészülési torna volt.”-nyilatkozta edzőnk.

A torna legjobb játékosa Vajda Luca lett.

 

Eredmények:

Csoportmérkőzések:

DAC Dunajská Streda-Győri Audi ETO KC- 17-13

Handball Zlatná Na Ostrove-Győri Audi ETO KC- 10-23

1-4. helyért helyosztó mérkőzés:

Slovan Duslo Sala- Győri Audi ETO KC- 12-16

A döntő mérkőzés:

DAC Dunajská Streda-Győri Audi ETO- 14-12

Álló sor balról jobbra: Horváth Zelda, Hangyál Réka, Czébán Stella, Barti Alexa, edző: Konkoly Tamás, Mészáros Anna, Molnár Zsófia, Willman Viktória, Czébán Lili, Vajda Luca

Térdelő sor: Horváth Réka, Korsós Alíz, Balogh Lili, Takács Panna, Császár Panna, Végh Zorka, Falusi Luca

 

Gratulálunk a csapatnak és Vajda Lucának az eredményhez.