A Magyar Kézilabda Szövetség Elnökségének döntése következtében a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette. A Győri Audi ETO KC valamennyi csapatánál felfüggesztésre kerültek az edzések is.

A kialakult helyzetben a klub vezetése, az orvosi stáb és a klub szakmai vezetése közösen a következő döntéseket hozták meg az Egyesület minden tagja, sportolója és munkavállalója számára.

  • nem tart az egyesület csoportos edzéseket semelyik csapatának sem. Az első csapat tagjai számára a szakmai stáb egyéni, otthon elvégezhető edzésprogramot készített.
  • nem látogatható az Audi Aréna Győr sportlétesítménye, a játékosok nem látogathatnak edzés elvégzésére konditermet sem a vírus terjedésének megelőzése érdekében.
  • az első csapat tagjai és a klub menedzsment létrehozott egy kommunikációs platformot, ahol mindenki naponta jelzi tartózkodási helyét, és beszámol aktuális egészségügyi állapotáról.
     
  • a klubvezetés a menedzsment tagja számára kötelezően elrendelte az otthoni munkavégzést.

 

Ezúton szeretnénk felhívni minden szurkolónk, szimpatizánsunk és kollégánk figyelmét az óvintézkedések betartására, önmagunk és családtagjaink védelme érdekében!

Vigyázzunk egymásra!