Pikánsnak tûnhet a mérkőzés, legalábbis Vura József szempontjából, hiszen a fehérváriak szakvezetője hosszú ideig dirigálta a Győrt, s jelenleg is a városban él.
- Ha hiszi, ha nem, számomra semmilyen különösebb érzést nem jelent a mai találkozó, most is úgy készülök, mint egy nagyon nehéz, máskor is előforduló mérkőzésre. Persze, nagyon sok a személyes kötődésem Győrhöz , de ez nem befolyásolja az edzői munkámat - mondta a Cornexi-Alcoa trénere.

- Az esélyek egyértelmûen a Győr mellett szólnak.
- Reálisan kell értékelni a dolgot, s így valóban helyes ez a megállapítás. Ugyanakkor azt mondom: most hosszabb időnk volt a felkészülésre, a lányok nagyon sokat és keményen dolgoztak, s ez kijöhet a mérkőzésen. Mert ha ismét úgy játszanak, mint itthon a Hypo és a Valcea ellen, akkor még meglepetést is okozhatunk. Ez akkor valósulhat meg, ha az ETO egy kicsivel gyengébb, mi viszont a maximális teljesítményt nyújtjuk a pályán. A sportszerûség határain belüli, kemény és határozott védekezést, valamint a támadások pontos befejezését várom, hogy ne érvényesüljön riválisunk gyors játéka a mérkőzésen.

- Tilinger játszik?
- Ez még nem dőlt el, de tény, hogy a féléves iskolai vizsgái miatt, a roppant tehetséges Tamara, sajnos nagyon sok edzésről hiányzott.

A két csapat őszi mérkőzésén Szrnka Hortenzia 9 gólt szerzett Győrben, s tette ezt úgy, hogy a számtalan pofon miatt sokat ült a kispadon. Kérdésünkre az átlövő elmondta, hogy most is kemény küzdelemre számít. A rivális több mérkőzésének a videofelvételét is kielemezték, s a látottak alapján úgy véli, hogy a Győr játékának is van sebezhető pontja.

- Úgy vélem, hogy már túltettük magunkat a Valceától elszenvedett vereségen, s komolyan készültünk a Győr ellen. Azt gyakoroltuk, amit ma szeretnénk megvalósítani. Az ETO az esélyes, de hazai pályán mindig nagy csatára késztettük őket. Nagyon szeretnénk győzni, mert ezt követően a Fradi és a Dunaferr következik, s ezeken a találkozókon eldőlhet a sorsunk - mondta Balogh Bea, a fehérváriak csapatkapitánya.