Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) tájékoztatása szerint a koronavírus terjedése okozta rendkívüli helyzetre való tekintettel változik a Bajnokok Ligája versenysorozat lebonyolítási rendje is. Az EHF közleménye értelmében szeptemberben várható a DELO Női Kézilabda Bajnokok Ligája FINAL4, az elhalasztott negyeddöntő összecsapásai pedig június második felében, egy hét leforgása alatt kerülnének megrendezésre.

Az EHF a koronavírus-helyzet kapcsán készített tervezete szerint leghamarabb júniusban kezdődhetnek meg a BL versenysorozat elmaradt mérkőzéseinek pótlása. Az új versenynaptár-tervezet szerint a női négyesdöntő oda- és visszavágóit egy hét leforgása alatt kellene lebonyolítani 2020. június közepén. Az EHF azonban hangsúlyozta, hogy - tekintettel a kialakult rendkívüli helyzet bizonytalan kimenetelére – az versenynaptár-tervezet jelenlegi módosítása nem végleges, később, áprilisban és májusban várhatóak még technikai és végrehajtó bizottsági ülések, miután már biztosan többet, pontosabbat fognak tudni mondani szervezők. Arról, hogy a tokiói olimpia halasztása hogyan érinti az olimpiai selejtezők, így a Győrbe tervezett női torna időrendjét, később hoznak döntést az IHF-fel közösen.

A Győri Audi ETO KC, amint véglegessé válik negyeddöntőinek pontos időpontja, értesíteni fogja szurkolóit, érdeklődőit a jegyértékesítés részleteivel kapcsolatban. 

Bajnokok Ligája női versenynaptár tervezet

június 15-21.: negyeddöntő mérkőzések (szerda-csütörtök első mérkőzés, szombat-vasárnap visszavágó)

szeptember 5-6.,: Négyes döntő, Budapest Sportaréna

#maradjotthon #egyutterosebbekvagyunk #hajraeto #hajragyor