A Sportegyesületek Országos Szövetsége 2020. június 29-én (hétfőn) tartotta rendkívüli tisztújító küldöttgyűlését, melyen klubunk, a Győri Audi ETO KC 500. tagszervezetként csatlakozhatott a társasághoz.
Egyesületünk elnöke, Dr. Bartha Csaba külön díjazásban is részesült, kiemelkedő sportvezetői munkájáért díszoklevelet vehetett át. Az elismeréshez ezúton is gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

A dr. Deutsch Tamás vezette Sportegyesületek Országos Szövetsége ünnepélyes keretek között, rendkívüli tisztújító küldöttgyűlés alkalmával fogadta soraiba 500. tagként klubunkat, a Győri Audi ETO KC-t. A jelenleg 518 egyesületet tömörítő szervezet nagy tervekkel vág neki a közeljövőnek, az elkövetkező négy év során szeretnék elérni az 1100 fős taglétszámot, illetve minél szélesebb körben fejlesztési támogatásokat eszközölni. 

A rendezvény végén a kitüntetések és az elismerések kiosztására került sor, mikor is Dr. Bartha Csaba klubelnökünk kiemelkedő sportvezetői és a magyarországi sportegyesületek érdekében végzett tevékenységéért díszoklevélben részesült.
Elnök úrnak gratulálunk, és további sikeres munkát kívánunk a folytatásban!



Ezúton is köszönjük a Sportegyesületek Országos Szövetségének a felvételt, munkájukhoz és a közös együttműködéshez sok sikert kívánunk!