Újabb ellenfél érkezik augusztus 21-én az Audi Aréna Győrbe. A Siófok elleni mérkőzés akár az európai Szuperkupa döntője is lehetne, hiszen a regnáló EHF Kupa győztes érkezik a Bajnokok Ligája címvédőjéhez. A Sport Tv által élőben közvetített találkozón azonban ezúttal a felkészülésen lesz a hangsúly.

 

A Siófok győri vendégjátékával folytatódik klubunk felkészülése a 2020/21-es szezonra. A mérkőzést ezúttal is zárt kapuk mögött rendezik, de az internet helyett most a Sport 1-en lehet élőben nézni a találkozót.

 „A keret meg fog egyezni a MKC ellen látottal, Puhalák és Kürthi még nem bevethető, Görbicz Anita pedig a kispadon ül ezúttal is mellettem, a fiatal Csekő pedig ismét nevezve lesz a találkozóra. Azt látom, hogy az a rengeteg munka, amit eddig közösen el tudtunk végezni meghozza gyümölcsét. Az is természetes, hogy még tapasztalható hullámzás ebben a fázisban, próbálunk ki új dolgokat, hiszen nyilván itt, a felkészülésben kell kiderülni mi az ,ami működik, és mi az, ami nem.” mondta Danyi Gábor vezetőedző.

A találkozó felvezető műsora 15:30-től nézhető a Sport 1-en, a mérkőzés 16:00-kor kezdődik.